Reklama

Reklama

Je takmer nemožné nájsť dvoch tak odlišných hrdinov, ako sú legendárny superšpión Lance Sterling  a geniálny vynálezca Walter Becket. Agent Lance je kultivovaný, elegantný, nonšalantný, skrátka dokonalý za každých okolností. Naproti tomu Walter… taký nie je. On je prosto geniálny. Náročnú Univerzitu doštudoval v pätnástich rokoch, a práve teraz pracuje na tajných výskumných projektoch pre ešte tajnejšiu vládnu službu. To, že sa títo dvaja dajú dokopy, si nedokázali predstaviť  ani najväčší zločinci. Spojila ich spoločná úloha. Musia  zachrániť celý svet pred Kellerom Killianom,  zlosynom  číslo 1. Walter je vynálezcom biodynamického obleku , ktorý  špiónom zabezpečí dokonalé maskovanie. Alebo skôr prevtelenie. A tak sa vďaka tomuto vynálezu Lance premení na statočného, divokého, majestátneho a dokonale nenápadného tvora… holuba. Nečakané, ale v postate fantastické. Holuby sú všade, nikto si ich veľmi nevšíma a vedia lietať. Od tej chvíle musia Walter a Lance spolupracovať v dokonalej harmónii, ako zohraný team, inak sa celý svet ocitne v smrteľnom nebezpečenstve. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (14)

Trailer 7

Recenzie (133)

Apanatschi 

všetky recenzie používateľa

Pre decká je tam kooopec zábavy a krásne posolstvo o sile nenásilia, priateľstva a tímovej spolupráce. Pre dospeláka typu ja – zase kooopec odkazov na akčné špionážne filmy – obzvlášť ak máte práve za sebou maratón Mission 1-6, zopár bondoviek, Bad Boys 1+3 a posledných Spidermanov. Tom Holland a Will Smith sú zábavní „k nezaplacení“ - odporúčam zhliadnuť v origináli – ak sa len trochu dá. :-) ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Animovana akcna komedia,kde su hlavnymi hrdinami super-spion Lance Sterling a genialny vynalezca Walter Beckett,ktori bojuju proti zlu,aby zachranili svet,doprovod im robi aj skupinka roztomilych holubov,samozrejme to prinasa rozne vtipne situacie,co cloveku zlepsi naladu,na pobavenie sa vyborna volba...:-) ()

Reklama

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Střelený nápad vtělit superelitního "bondovského" agenta do (ne)schopného holuba s sebou přinesl dostatek povedených fórků (i když těch o kloace mohlo být méně), zběsilou i přeplácanou (finále) akci, jakož také prostinké, nucené morální poučení / prozření a fádní rodinné hodnoty. Scénáristické přepínání z dět(in)ské grotesky se zvířátky pro nejmenší (viz retardovaná holubí letka) do výpravného špiónského dobrodružství se seriózním nebezpečím a tragickým padouchem pak působilo mírně schizofrenně, v důsledku čehož nejsem nějak schopný rozkódovat, pro koho jest primárně určeno. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

V tomto animáku od „Blue Sky“ nehľadajte žiadne veľké morálne ponaučenie (nič nového nie je pod svetlom). Podobne nečakajte prevratný a v každej stope originálny príbeh. Tvorcom išlo o pobavenie diváka, očariť ich pokročilými technickými efektmi a skvelými špiónskymi hračkami. A to sa im v podstate podarilo. Trošku však postrácam vtipnejšie hlášky. Ale aj tak dávam „štyri“ s kľudným odporúčaním jak pre mladých, tak aj pre veľkých divákov. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

Elerrina 

všetky recenzie používateľa

Tedy, nápad zkombinovat bondovskou parodii s pohádkou, ve které hraje stěžejní roli roztomilé ptactvo, je fakt jeden z největších animovaných bizárů, jaké kdy spatřily filmové plátno. Bohužel, právě to nesmyslně široké rozkročení mezi vážně míněnými tématy pro dospělé (hrozba bojových dronů, morální dilema s nezabíjením protivníků) na jedné straně, a spoustou barevných groteskových blbinek pro pětileté děti na straně druhé z toho dělá sice zábavný, ale přece jen těžko stravitelný žánrový guláš. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (6)

  • Okrem filmových štúdií v Los Angeles pracovali filmári aj v meste Greenwich v štáte Connecticut, v Chicagu a v autrálskom meste Sydney. (MikaelSVK)
  • První animovaný film společnosti Chernin Entertainment. (ČSFD)
  • Jedná se o poslední film vydaný společností Blue Sky Studios. (petr.koca)

Reklama

Reklama