Reklama

Reklama

VOD (1)

Námorný seržant Mike Stevens (Armie Hammer) dostane rozkaz zlikvidovať v púšti vodcu teroristickej bunky. Mike je dobrý sniper, ale v rozhodujúcej chvíli zaváha a situácia sa osudovo zvráti. Spolu s kolegom Tommym (Tom Cullen) sa musia dať na útek a bežia priamo do mínového poľa, kde Mike stúpi ľavou nohou na mínu. Úplne sám a bez možnosti pohybu musí prežiť najbližších 52 hodín. Tak dlho totiž trvá záchranná misia, ktorý by mu mohla zachrániť život. Ide len o to, či to psychicky a fyzicky vydrží. Pátrajú po ňom teroristi, ohrozujú predátori, slnko, smäd a blíži sa piesočná búrka... (TV JOJ)

(viac)

Videá (16)

Trailer 1

Recenzie (74)

Plaque 

všetky recenzie používateľa

Vojna je sviňa, to vie asi každý. Ale skutočná kurva je až vojna so samým sebou... Horšie je, ak si všetky svoje mindráky musíš ísť vyriešiť do púšte a zostať stáť nejaký ten víkend na... No čo vám poviem, vzdal by som to asi po prvej hodine, som strašne netrpezlivý a neviem s tým nič robiť. Až sa divím, že tu som vydržal až do konca. Tie vnútorné obrazy a vyrovnávanie sa so samým sebou, to ma fakt bavilo. Oceňujem aj nápad o vojne proti psychike. Všetko to pozitívne však zabila stopáž, keď som mal pocit, že sa to dalo s nadhľadom zvládnuť v priebehu hodinky... Ale toto? Tá pol hodina bola už pretlakom a vo výrobnom procese to vyzeralo asi takto: "A čo by sme ešte mohli?" "Neviem, zopakujme tatka, alebo vlkov, tých sme mali iba dvakrát". V konečnom dôsledku mi to pripadá ako video zo svadby. Kameraman si vypýta nehorázne prachy a tak vám musí ponúknuť patričnú stopáž. Čo na tom, že sa stále pozeráte na tých istých ľudí, len z iného uhla, ako predvádzajú čoraz horšie tančeky s čoraz viac červenými očami... ()

balcazar 

všetky recenzie používateľa

Navzdory priemernému hodnoteniu tu na csfd či komentárom o tom, či film vykradol alebo nevykradol iný film, nemôžem inak ako naplno. Mňa Mine dokonalo pohltil. Parádny pohľad do hlavy vojaka, z ktorého miestami až mrazilo. Drobné muchy, ktoré sa dajú vytýkať, nemá pre mňa zmysel spomínať pri tom všetkom, čo mi film ponúkol a čo som videl. Najlepšie na tom je, že mám chuť si to rovno teraz pustiť znova. ()

Reklama

mzss1 

všetky recenzie používateľa

|59%| Rozhodně to není špatný film, téměř po celý čas se dal úplně v pohodě sledovat. Jenže celkově mě až tak moc neoslnil. První cca půle snímku byla ale víc než vydařená. Úvod je zajímavý, pár přestřelek, díky nevydařeného zásahu a až v cca 20 minutě se šlápne na minu. Scéna, kdy parťák hlavního hrdiny šlápne na minu a přijde o obě nohy je drsná a realistická. No, po čase se film začne věnovat pouze onomu vojákovi, který uvízl na mině. Celé je to zajímavé, jenže po čase mě to přestane bavit. Ne, že bych se nudil, prostě je tu pár věcí, které mi neseděli. Třeba když si představuje nebo vidí ducha svého zemřelého parťáka, má vidiny jeho Jenny apod. K tomu takový divný závěr. Takže škoda té pokročilé druhé poloviny, jinak by mě to možná bavilo víc. ()

Vabr 

všetky recenzie používateľa

Hodně oceňuju filmy, který se odehrávají na jednom místě během krátký doby. Zvlášť vždy důvod, proč tam postavy musí být. Líbily se mi moc emoce, který hlavní hrdina zažívá, používání flashbacků a 1st person view. Tohle výborně Mina zvládla a udělalo mi to radost. Ve spoustě momentech zvládne být sakra intenzivní (hádejte, kdy asi 😄). Hlavní postava je velmi sympatická. Chování postav je podle mě přesně ukázkově reálné. Drama vibe byl báječně odvedený taky a hodně se mi líbilo, jak se všechno na konci ,,slepilo'' dohromady. Celkově to mělo všechno odvedený na výbornou a a dost oceňuji kameru. Vyhodnocení: Tahle myšlenka mi utkvěla v hlavě: Tohle byl jeho poslední krok. Dost výstižná a smutná. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Začiatok ma bavil a tým to skončilo. Ako Armie Hammer skočil na mínu a ako sa čas priblížil ku konečne dĺžke filmu, to začínalo byť čoraz viac nudné. Tvorcovia si vykopali hrob hlavne tým, že je film prišli dlhý, pretože stáť na míne celý film, kde sa skoro celý čas nič nedeje, to skrátka nemôže fungovať. Natočené je to pekne, keby sa to ale zostrihalo na takých 85 minút, určite by to nielen mňa viac bavilo, ale navyše by sa tam viac dialo a hlavne by to malo lepšie tempo. Záver filmu trošku predvídateľný, ale stále je fajn a radím ho medzi klady. 55% - 3* ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (5)

  • Kvôli obavám z pirátstva bola pôvodná anglická verzia v Taliansku nedostupná až do mája 2017 po uvedení filmu na anglicky hovoriacich trhoch. (Arsenal83)
  • Skladba v záverečných titulkoch nie je náhodná: je to pieseň, ktorú citovala postava Berbera (Clint Dyer) v scéne filmu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama