Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucy Kelsonová (Sandra Bullock) je právnička a environmentálna aktivistka z New Yorku. Čas trávi poskytovaním právneho poradenstva na jednej z mestských kliník a organizovaním protestov proti ničeniu miestnych pamiatok. George Wade (Hugh Grant) je nezrelý, záletnícky realitný agent a boháč, ktorý sa pri práci rád spolieha na druhých. Pri náhodnom stretnutí ponúkne George Lucy pozíciu svojej osobnej právnej poradkyne - a zároveň jej sľúbi, že ak bude preňho pracovať, komunitné centrum, ktoré plánuje zbúrať, nezbúra. Ibaže... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (164)

Stíba 

všetky recenzie používateľa

Konstrukcí i příběhem tuctový film, který díky nikterak výraznému zpracování nedokáže ani tohle silné duo vytáhnout z průměru. Škoda, protže některé povedené úsekyči hlášky určitou kvalitu prokazují, nicméně jako celek je to nepříliš vyzrály film, který je v těch hlavních momentech nedotažený a nepřirozený. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Prvykrat ma to strasne nudilo, tak som si to po rokoch skusil pozriet znova. Este uvodnych 20 je celkom v pohode a bavila ma postava Sandy Bullock. Ale akonahle sa da dokopy s tentokrat extremne nesympatickym znudenym Grantom, ktoremu robi poskoka, tak aj jej postava dost zdebilnie a po hodine som to nevydrzal a vypol. Marc Lawrence toci neskutocne nezazivne filmy. 4/10. ()

Reklama

Aluska88 

všetky recenzie používateľa

Sranda Bulldock není má oblíbená herečka a Hugh Grant ve mne nikdy nedokázal vzbudit sympatie ke své osobnosti. Ale i tak pro mě Láska s výstrahou byla příjemně sledovatelnou komedií. Sandře i Hughovi to spolu dobře hraje a film nabízí množství vtipných scének i dialogů. Ale z průměru vybočit nedokáže. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Prečo ti to vždy pripadá také zábavné?" - "Ťažko povedať.“ Z tohto filmu nemusíte vidieť veľa, aby ste pochopili, že máte čo dočinenia s priemernosťou, ktorá sa ani nesnaží byť čímsi viac. Ako Hugh Grant (AKO NA VEC), tak snáď i Sandra Bullocková (NEBEZPEČNÁ RÝCHLOSŤ), majú sem tam šťastie na dobré úlohy, ale tentokrát im to napriek hŕstke zábavných scénok príliš nevyšlo. Klasický príklad filmu s vtipným a šarmantným trailerom, ale nie je to ani taký podpriemer, ako niektoré iné filmy, v ktorých Sandra Bullocková hrala. ()

KevSpa 

všetky recenzie používateľa

Další zcela průměrná hollywoodská romantická komedie. Veškerá její zajímavost tkví v hereckém obsazení. Po herecké "exhibici" v Jak na věc, je tentokrát projev Hugha Granta překvapivě střídmý a většinu snímku táhne Sandra Bullock. Bez těchto dvou by šlo o dost nudnou záležitost s několika málo vtipnými scénami. ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (11)

  • Lucy (Sandra Bullock) si objedná čínské jídlo od „pana Wonga“. Ve filmu Zatímco jsi spal (1995) postava Sandry Bullock, také jménem Lucy, říká: „Objednáte si chow mein v hodnotě 10 dolarů od pana Wonga, přinesou vám ho až ke dveřím.“ (veronikajel)
  • Dům, ve kterém žije Georgeův bratr, je ve skutečnosti jedním z domů Donalda Trumpa. Trump produkci zapůjčil svůj domov ve Westchesteru a natočil k filmu cameo, kde hraje sám sebe. (veronikajel)
  • Komunitní centrum na Coney Islandu je ve skutečnosti budova Childs Restaurant Building, která měla být pouhý měsíc po uvedení filmu zbourána. K tomu však nedošlo, jelikož Komise pro ochranu památek města New York označila budovu za památku. (veronikajel)

Reklama

Reklama