Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucy Kelsonová (Sandra Bullock) je právnička a environmentálna aktivistka z New Yorku. Čas trávi poskytovaním právneho poradenstva na jednej z mestských kliník a organizovaním protestov proti ničeniu miestnych pamiatok. George Wade (Hugh Grant) je nezrelý, záletnícky realitný agent a boháč, ktorý sa pri práci rád spolieha na druhých. Pri náhodnom stretnutí ponúkne George Lucy pozíciu svojej osobnej právnej poradkyne - a zároveň jej sľúbi, že ak bude preňho pracovať, komunitné centrum, ktoré plánuje zbúrať, nezbúra. Ibaže... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (164)

necisty 

všetky recenzie používateľa

Špatné je, když si dva dobří herci vyberou film, kterému ani jejich um nepomůže. Je to naprosto obyčejná romantická komedie bez špetky originality. Vzhledem na typickou stopáž a chtíči po odpočinkovém filmu si to průměr udrží, ale vidět to prostě nepotřebujete. ... Po rozvodu mám vždycky hlad. Kebab? ... Jé šachy. Miluji šachy. A víš co mám ještě radši? Pokémony? ... SA ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Two Weeks Notice je komédia, ktorá sa viac ako na to, o čom je, sústredí na to, s akým šarmom ju zahrajú hlavní predstavitelia. Množstvo hereckej improvizácie, hlavne zo strany Sandry Bullock. Hugh Grant zostáva v jej tieni. Úprimný, bezprostredný a milý film. Ako príjemná oddychovka poteší. ()

Reklama

Aluska88 

všetky recenzie používateľa

Sranda Bulldock není má oblíbená herečka a Hugh Grant ve mne nikdy nedokázal vzbudit sympatie ke své osobnosti. Ale i tak pro mě Láska s výstrahou byla příjemně sledovatelnou komedií. Sandře i Hughovi to spolu dobře hraje a film nabízí množství vtipných scének i dialogů. Ale z průměru vybočit nedokáže. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Úplne jednoduchá romantická komédia s priamočiarym a predvídateľným dejom. Aj keď uznávam, že som od toho čakal asi až príliš veľa - koniec koncov ako od každého filmu, kde sa objaví takéto hviezdne herecké obsadenie v hlavných úlohách. Hugh Grant bol opäť výborný a tá jeho charizma dokáže až neuveriteľne povzniesť každý film vždy o kus vyššie. Naopak Sandra Bullock ma v tomto filme až tak neupútala a k nej mi oveľa viacej pasuje dramatickejší žáner. Ale film ako celok na mňa pôsobil len priemerným dojmom a bez toho humorného podtónu viacerých dialógov to mohlo byť ešte oveľa horšie, keďže scenár je plný rôznych klišé a predvídateľnosti. ()

Biopler 

všetky recenzie používateľa

Americká kravina, málo humorná a ak už, tak veľmi nevkusne a trápne. Medzi hlavnou dvojicou to vôbec neiskrí, aj samostatne per rola sa jedná o nevhodný casting. Milionár v koži Granta je nedôveryhodný, čudujem sa, že kývol na takúto hereckú ponuku. Bullock je mimoriadne nevhodný typ do romantického filmu a ešte o to viac ak ona má byť ústredná postava. Chápem prečo tam bola, z dôvodu produkcie, dobre, ale to by si potom žiadalo záživný príbeh, a nie nudu pri ktorej, aby som si nechty neohrýzal, tak som zbaštil skoro celý balík chipsov a praclíkov... až kým sa v zábere neobjavil reálny Donald Trump, kedysi príležitostný herec. ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (11)

  • Komunitní centrum na Coney Islandu je ve skutečnosti budova Childs Restaurant Building, která měla být pouhý měsíc po uvedení filmu zbourána. K tomu však nedošlo, jelikož Komise pro ochranu památek města New York označila budovu za památku. (veronikajel)

Reklama

Reklama