Reklama

Reklama

Génius

(seriál)
Trailer 1
USA, (2017–2024), 30 h 10 min (Minutáž: 43–75 min)

Predloha:

Walter Isaacson (kniha)

Hrajú:

Antonio Banderas, Cynthia Erivo, Johnny Flynn, Geoffrey Rush, Samantha Colley, Alex Rich, Seth Gabel, Kelvin Harrison Jr., Aaron Pierre, Clémence Poésy (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(36)

Obsahy(1)

Génius je antologická séria zameraná na osobné a profesionálne príbehy najvplyvnejších géniov sveta. Prvá sezóna rozpráva o živote Alberta Einsteina, geniálneho nemeckého fyzika. Druhá sezóna nás zavedie do Španielska medzi obrazy Pabla Picassa. V tretej sezóne nazrieme do života Arethy Franklinovej - kráľovnej soulu. (Disney+)

Recenzie používateľa brumbrum k tomuto seriálu (2)

Génius (2017) 

Fajn, mne sa lubilo ;-). Zatial kuknuty len Einstein; skoncil podarene, mozog v naleve, nateseni vedci snaziaci sa z toho sajrajtu pochopit jeho ducha - celkom tak ako on, studiom stavebnej infrastruktury pochopit Boha. Milenky, rozvratene rodiny, sexovanicky, hromada nestastnych ludi, hektolitre slz, vycitiek a nestastnych zien... - slovom: genialne poznanie :-D! Presne tak to chodi a presne tak to serial zachytil, aj ked to asi nemala byt ta message.. 4* ()

Picasso (2018) (S02) 

Hodne slabsie, nez seria Einstein; ale ved ziadne prekvapenie! Einstein sice nebol ziaden lumen, co sa moralky/empatickosti/ludskosti tyka, ale predsa len, aspon ta fyzika nie je celkom o nicom, a tu mu dost sla. Naproti tomu pan Picaso mazal farby po platne hodne hnusne a popritom sa hlucne bavil, jaki to debili, ze mu tecu z tych desnych mazanic melony. Ku stetcom spravidla instaloval kopu stetiek, takze vymydlil pol Europy: na decko zamiesil kade siel, velka skurvena rodina, a par chuderiek si to aj hodilo, ked siel prdiet do hliny. Ze mal strach umriet? No bodajt, pri zivote sexualneho akrobata, to by lepilo aj certovi! 3*, ze sme to dopezerali - a ze vzbudili nas zaujem o osud tych ubohych chuderiek ()

Súvisiace novinky

Z DiCapria bude da Vinci

Z DiCapria bude da Vinci

14.08.2017

Leonardo DiCaprio si konečně vybojoval Oscara, vůbec to ale neznamená, že by opustil ambiciózní projekty. Jeho další rolí by totiž měl být Leonardo da Vinci, jehož si zahraje v adaptaci nové… (viac)

Probíhá festival budoucnosti AFO

Probíhá festival budoucnosti AFO

28.04.2017

V úterý 25. dubna 2017 započala již 52. kapitola příběhu vědy a filmu. Pro festival vědeckých snímků Academia Film Olomouc (AFO) bude srdce moravské metropole tepat až do neděle 25. dubna. Cenu za… (viac)

Reklama

Reklama