Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezcharakterný advokát Billy Halleck (Robert John Burke) zrazí pri nezodpovednej jazde autom Cigánku z jarmoku, ktorý prišiel do mestečka Fairview. Vďaka jeho reputácii mu ale ani len nevezmú vodičský preukaz. Po odchode zo súdnej sály sa ho dotkne starý Cigán a uvalí naňho kliatbu. Halleck začne v nasledujúcich dňoch drasticky chudnúť. Na pomoc mu v poslednej chvíli prichádza jeho nedávny klient - schopný newyorský mafián Richie Ginelli (Joe Mantegna) Filmovej adaptácie románu Richarda Bachmana Thinner sa ujal Tom Holland, režisér Detskej hry a Časožrútov (podľa knihy Stephena Kinga, ktorý sa v dnešom filme mihne ako Dr. Bangor). (tron)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (115)

Bobik9 

všetky recenzie používateľa

Docela drsný film na motivy povídky Stephena Kinga. Přes jednoduchý nápad se jedná o kvalitní kousek. Tom Holland dokázal, že je jedním z Mistrů hrůzy. Snímek má dobrou atmosféru a zněklidňující konec. Bylo super vidět malou Bethany Joy Lenz, kterou znám z One Tree hill. Film působící na psychiku člověka, ve kterém vystupuje jediná lehce kladnější postava. ()

jojinecko 

všetky recenzie používateľa

Tak aby bolo jasné Thinner je nehorázny (ale fakt NEHORÁZNY) shit, kde logika nemá miesto. Je to čistý "chill out", pričom Kingova (Bachmanova) kniha (podľa mňa priemerná) nebola až tak ironická a ujetá ako toto "dielo". To čo sa deje tu je fakt na "pobavenie" (ak viete oceniť "béčkovú krásu"). Robert John Burke je totálne herecké drevo, ale väčšieho psychopata som už fakt dlho nevidel, tá jeho mimika- WAW! To čo sa deje posledných 10 minút (keď na scénu nastúpi výborný jahodový kolačik) je absolútny WTF!!!!!!! Krásne úchylné sračkoidné dielo vhodné na jedno pozretie..tie tri *** treba brať s veeeeeeeľkou rezervou :))) ()

Reklama

KasparekZabijak 

všetky recenzie používateľa

Prumerna adaptace Kingova romanu, ktera je nastesti az na detaily verna knize, ma to sice veskery atributy televizniho devadesatkovyho becka jako priserny ucesy vsech zucastnenejch a o hadrech ani nemluvim, prkenny herectvi hlavniho hrdiny se da taky prezit, ale uz jsem videl mnohem horsi slataniny podle Kingovy knizky ( Nezbytne veci jsem nevydejchal dodnes ) rozhodoval jsem se mezi dvema nebo trema hvezdama ale proto ze ten starej cigos je podobnej jednomu mymu madarskymu kamosovi a jeho vnucka byla teda fakt kus davam tri a 60% ()

Shit 

všetky recenzie používateľa

Další adaptace Kinga a opět to horor připomíná jen vzdáleně, taková dietní dávka hororu. Nicméně je pravda, že to má celkem solidní nápad a hubnutí je provedený fakt bravurně, ale moc nevim, co bych na tom moh považovat přinejmenším za napínavý, ale na druhou stranu konec je povedenej a aspoň zábavnej ()

Pilda17 

všetky recenzie používateľa

Nejedná se o žádné veledílo, ale svůj účel tento horor splní. Člověk se nebojí, ale příběh na toto téma mi nikdy nevadí. Děj byl od začátku na slušné úrovni, ale herecké výkony bohužel skřípaly. Hrát ve filmu opravdoví herci, bylo by vše zase o stupínek stravitelnější. Přesto i tak jako Kinga jednohubka dostačující záležitost.. 6/10 = 60% ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (6)

  • U Halleckových nad jídelním stolem můžeme vidět plakát s obrazem „Breakfast Time“ od malíře Wayne Thiebauda (1920–2020). (Petsuchos)
  • Stephen King, který je autorem knižní předlohy, si ve filmu střihl cameo roli. Ztvárnil postavu lékárníka Dr. Bangora. Bangor je město v americkém státě Maine, ve kterém King žije. (Zdroj: ČSFD)
  • Snímek byl promítán spolu s krátkým filmem Ghosts (1997) ve vybraných kinech po celém světě. (Roman.Ticka)

Reklama

Reklama