Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Patnáct let po smrti svého bratra se zlotřilá Kathryn Merteuil (Sarah Michelle Gellar) snaží zmanipulovat svého synovce Bashe (Taylor John Smith) a získat kontrolu nad rodinnou firmou Valmont International. (Roman Albach)

Recenzie (1)

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

"IN ANOTHER LIFE MAYBE..." --------- Po dopozeraní Veľmi nebezpečných známostí, ktoré mali mimochodom dosť nahovno záver, ma ale zaujímalo, čo sa dialo ďalej v živote zvodnej manipulatívnej mrchy Kathryn, ktorú Sarah Michelle Gellar stvárnila bravúrne, fenomenálne, úžasne, perfektne, prosto kvantum podobných synoným. A človek sa odpovede aj dočká... 17 rokov po. Pilotný diel nedokončeného seriálu z dielne NBC sa dostal nedopatrením na internet a vďaka tomu tu máme SMG späť vo svojej najlepšej role a hoci to už nie je ako predtým a hoci seriál nevznikne, som rád, že na ňu prikývla, aspoň na tých 45 minút. Z nich si však ťažko vytvoriť obraz o tom, aké to celé mohlo byť, potenciál na ďalšie manipulácie a intrigy som tam videl, dosiahnutie úrovne pôvodného filmu ani náhodou. --- "Your grandson showed up. 17 years later. He showed up in 1956 Jaguar Roadster, expired New York plates, registration's in your name." --- (x / x) ()

Zaujímavosti (4)

  • Sebastiánov (Ryan Phillippe) povestný Jaguar z roku 1956 bol podľa všetkého odstavený celých 16 rokov v humne pod plachtou. Bash (Taylor John Smith) ho však naštartuje na prvý krát bez problému a prejde s ním vyše 2000 míľ taktiež bez akéhokoľvek problému. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama