Reklama

Reklama

12 rokov nezvestná

(TV film)
  • Česko Mateřská posedlost (viac)

Obsahy(1)

Fotografka Karen (Moira Kelly) bola spolu s dcérou Haley na detských kolotočoch. Stačil jediný moment nepozornosti a Haley bola preč. Zúfalé snaženie matky nájsť svoje dieťa nedopadlo úspešne, no Karen sa celé roky nevzdávala a pátrala ďalej. Cítila, že Haley žije. Jedného dňa príde do jej ateliéru dievča v tínedžerskom veku. Keď ju Karen odfotí, všimne si neuveriteľnú podobnosť s fotografiou jej malej dcérky. Dievča, ktoré žije s iným párom, vyhľadá. Ide skutočne o Haley? Začína sa tvrdý boj dvoch žien o lásku dievčaťa, ktoré obe považujú za svoju dcéru... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (5)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Film už na prvý pohľad vyznieva dosť prvoplánovo a plne predvídateľne. Pozrel som si ho úplne náhodou (keď som nechal bežať televízor a zrazu išiel tento film), no napokon ma to celkom zaujalo a v podstate aj prekvapilo. Áno, bolo absolútne jasné, kam celý dej speje a ako to celé skončí, ale napriek tomu to bolo celkom zručne natočené, a dokonca to nebolo ani náhodou amatérske ako tomu býva zvykom pri TV filmoch. Navyše, aj po dialógovej stránke to bolo vydarené (a to u mňa dosť zaváži). Miestami mi síce prekážala občasná teatrálnosť (najmä v záverečnej fáze), ale v podstate som bol po zhliadnutí tohto filmu skôr milo prekvapený :) ()

laik_60 

všetky recenzie používateľa

Matke unesú trojročnú dcéru, policia, FBI nic nenajdu, manžel to nevydrží, rozvedie sa, mama neustále hlada až jej z toho šibe, trocha primitívne, postavené na náhodnom stretnutí po dvanástich rokoch, herecky nic mimoriadne. ()

Lyžař odpad!

všetky recenzie používateľa

Myslenka nevypada zle. Bohuzel ale realizace nejen ze pokulhava. Ona nedava smysl! Tolik scen, ktere neukazuji ani drobet lidskeho chovani... ()

Reklama

Reklama