Reklama

Reklama

12 rokov nezvestná

(TV film)
  • Česko Mateřská posedlost (viac)

Obsahy(1)

Fotografka Karen (Moira Kelly) bola spolu s dcérou Haley na detských kolotočoch. Stačil jediný moment nepozornosti a Haley bola preč. Zúfalé snaženie matky nájsť svoje dieťa nedopadlo úspešne, no Karen sa celé roky nevzdávala a pátrala ďalej. Cítila, že Haley žije. Jedného dňa príde do jej ateliéru dievča v tínedžerskom veku. Keď ju Karen odfotí, všimne si neuveriteľnú podobnosť s fotografiou jej malej dcérky. Dievča, ktoré žije s iným párom, vyhľadá. Ide skutočne o Haley? Začína sa tvrdý boj dvoch žien o lásku dievčaťa, ktoré obe považujú za svoju dcéru... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (5)

laik_60 

všetky recenzie používateľa

Matke unesú trojročnú dcéru, policia, FBI nic nenajdu, manžel to nevydrží, rozvedie sa, mama neustále hlada až jej z toho šibe, trocha primitívne, postavené na náhodnom stretnutí po dvanástich rokoch, herecky nic mimoriadne. ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Film už na prvý pohľad vyznieva dosť prvoplánovo a plne predvídateľne. Pozrel som si ho úplne náhodou (keď som nechal bežať televízor a zrazu išiel tento film), no napokon ma to celkom zaujalo a v podstate aj prekvapilo. Áno, bolo absolútne jasné, kam celý dej speje a ako to celé skončí, ale napriek tomu to bolo celkom zručne natočené, a dokonca to nebolo ani náhodou amatérske ako tomu býva zvykom pri TV filmoch. Navyše, aj po dialógovej stránke to bolo vydarené (a to u mňa dosť zaváži). Miestami mi síce prekážala občasná teatrálnosť (najmä v záverečnej fáze), ale v podstate som bol po zhliadnutí tohto filmu skôr milo prekvapený :) ()

Lyžař odpad!

všetky recenzie používateľa

Myslenka nevypada zle. Bohuzel ale realizace nejen ze pokulhava. Ona nedava smysl! Tolik scen, ktere neukazuji ani drobet lidskeho chovani... ()

Galéria (26)

Reklama

Reklama