Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nebezpečný trestanec Albert Ganz (James Remar) utiekol z väzenia s pomocou svojho komplica, Indiána Billyho Beara (Sonny Landham) a pri úteku zabil dvoch dozorcov. Detektív Jack Cates (Nick Nolte) sa k prípadu dostane len čistou náhodou, jeho dvaja kolegovia, netušiac, s kým majú tú česť, narazili v hoteli na Ganza, ktorý ich oboch zabil. Jack bol v tom čase v hotelovej hale, snažil sa ešte zachrániť jedného z kolegov, vydal preto Ganzovi svoju zbraň. Ten neváhal a práve Jackovou zbraňou zastrelil onoho kolegu. Jack je rozhodnutý, že Ganza musí dostať stoj čo stoj. Preto si na 48 hodín z väznice „požičia“ podvodníka a zlodeja Reggieho Hammonda (Eddie Murphy), ktorý je Ganzovým bývalým komplicom. Utáraný Reggie má Jackovi pomôcť Ganza dolapiť. Aj keď sú záujmy oboch hrdinov odlišné, cieľ majú rovnaký – chytiť vraha na úteku. Jackovi ide o pomstu za mŕtvych kolegov, Reggie chce pre zmenu vybrať skrýšu s ukrytým lupom. Hoci si myslí, že pol milióna dolárov má dobre ukrytých, dostane sa k nim ďalší z komplicov, Luther (David Patrick Kelly), ktorý ich chce odovzdať Ganzovi, pretože sa mu vyhráža a zadržiava jeho priateľku. Spočiatku vzťah medzi Jackom a Reggiem riadne škrípe, ale neskôr obaja pochopia, že musia spolupracovať a veriť si... (TV JOJ)

(viac)

Galéria (25)

Súvisiace novinky

Čeká nás nových 48 hodin?

Čeká nás nových 48 hodin?

18.08.2021

Akční komedie to v současnosti nemají lehké. Jejich místo zastoupily komiksy, a filmů jako Správní chlapi režiséra Shanea Blacka se tak v současnosti točí méně a méně. Nyní to každopádně zkusí po… (viac)

Dva upíři proti apokalypse

Dva upíři proti apokalypse

30.08.2015

Nová Fantastická čtyřka se nedočkala vysokých tržeb ani pochvalných reakcí, takže to s druhým dílem nevypadá moc dobře. Michaela B. Jordana (Kronika, Creed), který si zahrál novou verzi Human Torche,… (viac)

Zemřel skladatel James Horner

Zemřel skladatel James Horner

23.06.2015

V 61 letech nás opustil držitel dvou Oscarů za Titanic, hudební skladatel James Horner. Zkušený letec havaroval ve vlastním stroji, který pilotoval na severu od kalifornské Santa Barbary. Horner byl… (viac)

Stallone: Méně brutality, víc srandy

Stallone: Méně brutality, víc srandy

08.04.2011

Nebojte, netýká se to dvojky Expendables, která by se měla začít natáčet na sklonku léta. Tento film chce Sly dokončit ještě předtím. V akční krimi Headshot si zahraje nájemného zabijáka z New… (viac)

Reklama

Reklama