Reklama

Reklama

999 - Homicide

(hudobný videoklip)
Krátkometrážny / Hudobný
Veľká Británia, 1978, 4 min

Obsahy(1)

Pieseň Homicide je v poradí prvou, úvodnou skladbou z druhého oficiálneho štúdiového albumu anglickej punk rockovej hudobnej skupiny 999. Album sa volá "Separates". Vyšiel na jeseň roku 1978 v pod hlavičkou vydavateľstva United Artists. K pomalšiemu songu "Homicide" bol natočený klasický, oldschoolový videoklip s bielym pozadím a členmi kapely. (MM_Ramone)

(viac)

Recenzie (5)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Homicide je punková klasika, kterou v českých punkových sklepeních proslavila skupina E!E jako poněkud svižnějšího Humusáka. Song je to zkrátka slušný, ale horší je to s klipem, ve kterém barevná kapela pouze vyhrává před bílým pozadím. Nicméně jsem rád alespoň za to, že se tato vykopávka dochovala až do dnešních dní. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Pieseň "Homicide" je v poradí prvou, úvodnou skadbou z druhého oficiálneho štúdioveho albumu anglickej punk rockovej hudobnej skupiny 999. Album sa volá "Separates". Vyšiel na jeseň roku 1978 v pod hlavičkou vydavateľstva United Artists. Ku pomalšiemu songu "Homicide" bol natočený klasický old schoolový videoklip. Biele pozadie a členovia kapely. Nič viac. To stačí. Starý dobrý londýnsky punk 77. Deväťstodeväťdesiatdeväť. Nine Nine Nine. 999 *** ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Koncert 999 jsem si fakt užil, i když dnes mám na ve svém žebříčku dávno jiné kapely. A když se na podium přiřítili E!E a společně s 999 zapěli Homicide, bylo to tak elektrizující, že svůj výkon zopakovali, za nadšeného ryku fanoušků, ještě dvakrát... ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Poviem vám môj názor. Je ( bolo ) nejaké štúdio, ktoré proste prijíma pásovo. Ráno máme Sham 69, po obedňajšej prestávke 999 a ku večeru prídu aj taký Sex Pistols. Rovnaké pozadie a možno aj rovnaké hudobné nástroje. ()

Jello Biafra 

všetky recenzie používateľa

Som hrdým vlastníkom LP "Separates" od tejto skupiny a singel Homicide je jeho otváracia skladba. Nestárnúca punková klasika, z ktorej neskôr česká punková skupina E!E vytvorila trapácku odrhovačku Humusák. ()

Reklama

Reklama