Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prišla jar a zvieratká sa prebrali zo zimného spánku. Zisťujú, že uprostred ich domova zrazu vyrástla vysoká zelená vec - živý plot. Medvedík čistotný menom RJ sa postaví na čelo zvieratiek ktoré sa rozhodnú svet „Za plotom“ preskúmať, čo samo o sebe spôsobí rad napínavých a zábavných momentov. (TV Markíza)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (496)

genetique 

všetky recenzie používateľa

Všetko je tu tak detské, milé, hrajkavé a zároveň tak hlboké, inteligentné a vyspelé. Neotrepaný, čo do dĺžky krátky, no o to srdečnejší príbeh s postavičkami, ktoré sú proste na zožranie. Tomu pomohla aj skvelá vypiplaná grafika s rozkošnými zvieratkami, vyladenými nápadíkmi a milým dabingom. Spočiatku vidno však, že sa to ešte len rozbieha a nie každý záber bol vtipný. A čo je najsmutnejšie, tak to ostane skoro až do konca. 70%. ()

MoiJe 

všetky recenzie používateľa

Skvele som sa bavila a co sa casto nestava, bavila som sa pocas celeho filmu! Zaplotna vevericka je v mojom osobnom rebricku 2. NAJlepsia v tesnuckom zavese za tou sablozubou. Kofein je sice vec obohrana, ale tu vyuzita skutocne na maximum. Celkovo film vrelo odporuuuucam. Aj ked teda najviac sa tesim na originalnu verziu, dabing nebol zly, ale predsa len.... iny. PS: Super su aj trailery na zaciatku, zda sa, ze tento rok je na co sa tesit: Asterix a Obelix vyzeraju zase raz vtipne, V tom dome strasi a Splachnuty pomerne originalne, Auta klasicky a komu by nestacilo, stale je tu Lovecka sezona. A to som urcite este nieco zabudla. No juchuuu:-) ()

Reklama

nash. 

všetky recenzie používateľa

Svižná, slušně gradujcí animovaná zábava, která šlape od začátku do konce, poctivě zásobuje vtípky mladší i starší publikum, dokáže si vyhrát s pointami a přes přítomné obvyklé morální ponaučení se nebojí být občas přiměřeně cynická. Jako jednohubka výborné, s lehce zapamatovatelným aroma, dobře namíchanými ingrediencemi a příjemně nenatahovanou stopáží. Časem si určitě zkusím dát repete. ()

Adrian 

všetky recenzie používateľa

Hilaaaaarious!!! Už dávno som nemal tak komplexný pocit uspokojenia. Film, ktorý každou sekundou myslí rovnako na detského, ako aj odrasteného diváka. Navyše je to jedna veľká škola permanentnej gradácie, kedy poväčšine prvá pointa v rámci určitej sekvencie je z hľadiska napätia a zábavy iba začiatkom... ;-) ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby USA $155,019,340Tržby Celosvetovo $336,002,996Tržby za predaj DVD v USA $126,605,435 //počet predaných kusov 7,912,055║ DreamWorks a ich ďalší podarení počin, príbehovo pestré, vydarený humor nechýba a animačne si spĺnajú svoju zaužívanú úroveň ale na to aby v tomto prípade konkurovali Pixaru im ešte niečo málo chýba vypilovať. /videl v kine: 75%/ ()

Galéria (48)

Zaujímavosti (16)

  • Film měl mít původně premiéru už v prosinci 2005, nakonec byla o půl roku odložena. (Karlos80)
  • Veverka Hammy nazve ve snímku živý plot Steve, neboť je to údajně pěkné jméno. Steve Carell tuto postavičku namluvil. (imro)

Reklama

Reklama