Reklama

Reklama

VOD (1)

Slábnoucí Will se svěří Joyce – se zneklidňujícím výsledkem. Hopper se snaží odhalit pravdu a Jedenáctka si připíše nečekaný objev. (Netflix)

Recenzie (40)

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Dustinove domáce zvieratko rastie. Eleven odhaľuje pravdu o svojej minulosti. Hooper konečne pochopil tajomstvo zhnitej zeleniny. Joyce sa snaží pomôcť posadnutému synovi. Prevedenie: Najviac sa mi opäť páči tajomné laboratórium. Samozrejme že myšlienka odhalenia s ktorou prišla Nancy je maximálne detská a naivná ale aj tak sa mi tá dejová linka páči. Pocity: začíname naberať na obrátkach a ak si tvorcovia zachovali zvyky z prvej série, potom tak skoro nezabrzdíme. 75% ()

David.Darco 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Rôzne náznaky sa začínajú spájať a my tak čoraz častejšie vidíme nám už dobre známe skupinky obľúbených postáv. Stále mám však pocit, že na to že sme v polovici epizódy je to akési pomalé. Opäť nám však uniesli postavu, čo by mohlo dej konečne trocha rozhýbať. Upside Down sa nám opäť začína výraznejšie prelínať s reálnym svetom. Dynamika v tíme mladých kvôli novému potenciálnemu členovi spestruje ich linku, čo je fajn. Ono táto epozóda je zrejme takou predprípravou na tú ďalšiu, ktorá má potenciál páliť ostrými. Mad max + jej brat, Nancy + Jonathan, Joyce + Mike + Will, Eleven, Hopper, Dustin + Dart. Už teraz sa teším čoho budem svedkom. ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Joyce nájde Willa na ihrisku a chvíľu jej trvá, kým ho privedie "k sebe", Potom, ako ho odvezie domov zisťuje, že Willovi sa znížila telesná teplota, vadí mu teplo a preto sa so žiadosťou o pomoc obracia na šerifa Hoopera, ktorý sa pohádal s El, nakoľko porušila pravidlá a vystavila sa nebezpečenstvu. Šerif spolu s joyce zistia, že Willove zdanlivo nesúvisiace čmáranice predstavujú zložitejší obrazec v ktorom šerif vytuší koreňový systém sveta Upside down. Jonathan a Nancy sú zadržaný pri pokuse kontaktovať pani Hollandovú a odvlečú ich do laboratória, kde im vedci vysvetlia, že majú Upside down pod kontrolovou, ale nechcú aby sa k nej nedostali, ako inak, Rusi. Mike s priateľmi vyčlenia s týmu Max a Mike tuší, že Willovu môžu pomôcť tým, ak nájdu Darta. Dustin, ktorý ho u seba skrýva zistí, že Dart sa vyvíja nad očakávanie rýchlo a pochutí si na Dustinovom kocúrovi. El, ktorá po sebe upratuje neporiadok, ktorý pri hádke s Hooperom spôsobila sa dozvedá o svojej matke s archívu, ktorý ma šerif v sklepe. Ani druhá séria sa nevyhla slabším momentom a stále je cítiť, že seriál je primárne určený detskému a násťročnému publiku, avšak druhá séria osloví viac aj náročnejšieho diváka. ()

tron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Aby sme si rozumeli, dávam "len" 60% - ale vidno, že bratia Dufferovci a Shawn Levy (áno, režisér nenávidených Nocí v múzeu a remaku Ružového pantera) majú postavy, univerzum, príbeh, dialógy a postavy v malíčku. Akonáhle sa šerif a Jedenástka hádajú, je to super, má to cveng, má to iskru, má to šťavu. Bohužiaľ, sú tam aj dosť veľké klišé, problémy s logikou (tak neviem, ale kebyže ja sedím v aute a uprostred ľudí ma obkľúči pár týpkov, začnem trúbiť, potom hystericky vybehnem von a začnem vrieskať, že ma chcú zavraždiť) a nuda (akože sorry, ale tá linka s "laboratóriom" ma strašne nudila už v prvej, nieto ešte v druhej sérii. Chápem, že "musela" byť v prvej, ale v druhej by som sa bez nej pokojne zaobišiel.). Chcelo by to poriadnu akčnú scénu, ktorá by zároveň bola megatímovkou v zložení chalanov, šerifa, Jedenástky atď. ()

Tom10000 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

4.díl. Willa zřejmě posedne netvor, a nyní nedokáže vydržet jakékoliv teplé prostředí. Hopper se ostře pohádá s El, ta je z toho všeho nešťastná. Při úklidu toho, co vyvedla za nepořádek, najde složku, v níž se může dozvědět něco o sobě. Hopper zase s Joyce přichází na smysl Willových kreseb, jež nahrazují věci, které on sám nedokáže popsat. Steve začne chápat svého nového soka. Max je už dost naštvaná z neustálého odstrkování svými kamarády v tajných věcech, a tak na ně zanevře. Nancy a Jonathan jsou uneseni muži Hawkinsovy laboratoře, a jejich nový velitel se s nimi hodlá domluvit. 95 procent. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (1)

  • V epizodě zazní písně „This Is Radio Clash“ od skupiny The Clash a „Push It To The Limit“ od Paula Engemanna. (Duoscop)

Reklama

Reklama