Reklama

Reklama

Security

  • Česko Sekuriťák (viac)
všetky plagáty
Trailer 1

Bývalý špeciálny agent a vojnový veterán Eddie Deacon poznal aj lepšie časy, ale v súčasnosti nemá na výber, a tak sa zamestná ako strážnik v obchodnom dome. Netuší, že už v prvý večer sa nudná služba zmení na boj o prežitie. V noci do budovy vnikne rozrušená 11-ročná dievčina, ktorú polícia eskortovala na súdny proces, aby vypovedala ako dôležitá svedkyňa pred súdom. Konvoj vozidiel však prepadli ozbrojení zločinci. Aj keď sa jej podarilo utiecť, neustále ju prenasledujú. Ostrieľaný gangster a jeho spojenci sú pripravení ísť aj do extrémov, len aby splnili svoj cieľ a zabránili jej vypovedať pred súdom. Eddie a jeho kolegovia zo strážnej služby poskytnú ochranu vystrašenému dievčaťu, ktoré má v pätách ozbrojený gang zabijakov. Ich psychopatický vodca predloží ochranke ponuku. Buď im vydajú dievča, za ktoré dostanú slušnú finančnú odmenu, alebo onedlho zomrú. V budove sa rozpúta boj na život a na smrť. Bude to dlhá noc... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (77)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Keď Ben Kingsley, ktorý je nižší ako vlastná manželka, prehlási: "Spálená zem! Nikto neodíde živý!", to mi hneď naskočí husia koža. Celý film je nakoniec o pretŕčaní sa Banderasa ako toho slušného siláka a aby sa ešte viac vynímal, tak mu tam nahodili kolegov, ktorí vyzerali menej nebezpečne, ako SBSkári v dôchodkovom veku, čo stoja v Kauflande. ()

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Vůbec nic nového. 1)  Vše, co tvůrci nabízejí, jsem už viděl dříve a většinou v lepším podání. Během prvních deseti minut tohoto předvídatelného kousku je jasný další průběh včetně detailů a budoucích mrtvých. Upřímně řečeno, čekal jsem kapičku sofistikovanější průběh, ale tvůrci se s tím nemažou a rychle rozjedou prvoplánovou podívanou, ve které se postavy řadí do šuplíků klaďas - záporák jako figurky na šachovnici podle barev._____ 2)  Film jednoznačně spoléhá na dva své taháky, na 57letého Antonia Banderase (nováček v ochrance) a 74letého Bena Kingsleyho. Jimi taky vyčerpá všechny důvody, pro které by snad stálo za to ho zhlédnout._____ 3)  Zaznamenal jsem pěkného 35letého Australana Liama McIntyra (šéf ochranky) a mladě vyhlížejícího 36letého Číňana z Tchaj-wanu Jiro Wanga (člen ochranky)._____     4)  Výstižný koment: Marze**. ()

Reklama

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Nepodarená komédia a niekedy doslova paródia (a to nechcená) toho najlepšieho. Škoda, z traileru to vyzeralo nádejnejšie. Banderasa je tu škoda, rovnako ako pána Kingsleyho, nechápem, ako sa do toho mohli dostať. Buď to bola nejaká stávka, ktorú prehrali, alebo neviem. Herci totálni imbecili, všetka idiocia vybičovaná na maximum od totálne parodického "šéfa securiťáka", cez jeho zberbu, totálne nehrajúcu a nesympatickú mladú kravu až po cliffhangerovských borcov, ktorý nemajú problém cepínom vyskákať po betónovej fasáde obchoďáku, ale zlomia si väz na jeblom stole... škoda, preškoda, lebo Antonio na to má. Kde sú časy Nájomných zabijakov, kde bol so Slyom hotový kráľ. Držal som mu palce, lebo bol svetlou časťou inak slabých tretích Expendablov. ()

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

A tohle bylo zase co? Scénář hloupější než klon posledního agenta X a režie příšernější než poslední Die Hard. Antonio se sice ve svém požehnaném věku snaží aby zase vypadal jako akční hrdina, ale nevím co je smutnější, jeho pivas, rýhy na xichtě že byste na ňom mohli hlodat Mariánský přikop nebo jeho účast ve stupidním dvd céčku, kde se parta komparzistů v maskáčích snaží zabít ošklivou holčičku které byste nejraději vpálili kulku do xichtu sami už jen za ten její Downí výraz. Přitom se jí Antonio snaží kočírovat přes růžovou vysílačku, má u toho príma kolegy co před tejdnem prodělali první ranní poluci a vymáčkli tisícího beďáka, taky se ho snaží ukecat xsmrti zlý Gándhí a občas ho pohoní v papundeklových kulisách Ordinace v Růžový zahradě pokérovaný prodavač z Asijské tržnice v hustokrutopřísným koženým sáčku a to vše je dokonale ukočírované režisérem TV reklam na ovesné vločky a celé je to s nádechem PG ratingu. Van Damme se Seagalem můžou bejt úplně v klidu, Antonio se mocinky moc snaží kleknout a čuchnout ke kaďáku déček Nikolase Kejdže. Neskutečná snůška hoven. 20%. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

„Veterán“ s post-traumatickým syndrómom dostane prácu v obchodnom dome a hneď prvý večer musí zachraňovať mladé dievča, ktorú chcú zabiť aby nemohla svedčiť. Klasický scenár bez známky pokusu dostať do toho moment prekvapenia. V rámci možností solídny výkon A. Banderasa a B. Kingsleyho, ale oni dokážu aj viac. (Trošku nechápem účinkovanie B. Kingsleyho v tomto filme.) Nevyužité prostredie (obchodný dom), nevyužitý potenciál hereckých legiend. Osobné hodnotenie: 63% (**) ()

Galéria (74)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama