Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vtipný a nonšalantný Samuel si užíva bezstarostný život na francúzskej Riviére. jedného dňa ho však navštívi víkendový flirt Kristin a oznámi mu, že dieťa, ktoré drží v náručí – je jeho. Odovzdá mu dievčatko a utečie. Samuel vyráža s malou Glóriou do Londýna, kde Kristin márne hľadá. Nakoniec mu nezostáva nič iné, než si nájsť prácu a vo veľkomeste sa usadiť. Samuel sa očarujúcim spôsobom púšťa do výchovy malej Glórie. Počas nasledujúcich ôsmich rokov sa ukáže, že je nielen milujúcim, ale tiež hodne neštandardným otcom. S humorom sa vysporiadava s nástrahami každodenného života osamelého Francúza v londýne. Rodinná idylka sa však rýchlo zmení, keď sa zničoho nič, pred jeho dvermi objaví Kristin... (Continental film)

(viac)

Diskusia

pherkard

pherkard (hodnotenie, recenzie)

Totalny grc, blbost az to mraky brzdi. Necha mu decko na lodi a on si s nim jazdi po EU, vychovava ho atd, socialka nic, skola nic.
Boze zaco ma tresces.
a na zaver, chorucke mi je - hura vsetci placeme.
A mamicka ani nevie skym vsertkym trtkala ked neodhadla ani otca. Davno som uz nevidel takuto k*k*tinu.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

D.Plesr

D.Plesr (hodnotenie, recenzie)

beware of spoiler:
Když jsem viděl úvodní, hravé titulky, říkal jsem si, že to bude velká paráda. Dokonce i obsazení filmu, Sy a Poesy, které mne na film nalákalo, slibovalo mnohé. Za nejvydařenější scény lze označit hned úvodní předání babátka a útěk txíkem, durhou silnou scénou je skok z jedenáctého patra, repektive krátka scéna, jež mu předcházela. Mám li být  k filmu spravedlivý, pak tenze mezi matkou a otcem, tenze mezi otcem a novým partnerem nebyly tak intenzivní, jak by si téma zasloužilo. To lze dát za vinu snaze tvůrců stvoři cheer up film, což je v souladu s tématem mírný oximoron. Excelentí ztvárnění role zvládl Antoine Bertrano. Celkově je mé hodnocení spíš odrazem nesplněných očekávání, třebaže určité, zmíněné kvality filmu tu jsou...

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Reklama

Reklama