Reklama

Reklama

Inside

Trailer 1

Tehotná mladá vdova (Rachel Nichols) stratila počas autonehody manžela a prišla čiastočne o sluch. Počas vianočnej noci musí čeliť vo svojom dome zúrivým útokom tajomnej neznámej ženy, ktorá je zjavne posadnutá jej ešte nenarodeným dieťaťom. (Karamanlis)

Videá (5)

Trailer 1

Recenzie (17)

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Šel bych do plna ale proč zkazily ten konec, atmosféra by se tady dala krájet nezkutečně moc. Vyšinutá ženská jak má být, i když měla své důvody dokázala mi vyvolat nepříjemný pocit. Těhotná ženská byla dost silná a plná odvahy a očividně si po smůle to štěstíčko zasloužila, ale ten konec, no hlavně že krev a nějaká oběť nechyběla takže spokojenost je. ()

Pitryx 

všetky recenzie používateľa

Tak espaňolové šlohli film a myslí si, že je dobře. Není. Tohle se jim nepovedlo už od prvních záběrů bouračky. Tam kde Bustillo a Maury již dávají jasně najevo notnou dávkou krve, že film nebude pro všechny, v této verzi se krve Vivas bojí. Prostě, abych to nenatahoval, je to remake skvělého filmu À l'intérieur, ovšem upravený pro děti a mateřské školky. Této verzi se však přesto nedá upřít spád, a dokonce i to překvapení pro diváka, který původní film nezná. Takže abych byl spravedlivý, těch čtyřicet dát musím. Ale je v tom započítán i ten závěr, který mi už přišel jako komedie. ()

Reklama

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Pro někoho, kdo nezná originál, to může být oukej, ale jinak je to vlastně jen taková light verze francouzské řezničiny, která postrádá moment překvapení. Je sice pravda, že Vivas si jde asi tak po hodině vlastní cestou, ale vzhledem k samotnému závěru si nejsem tak úplně jist, jestli je to správně. Herecky bavila Rachel Nichols, ale co se hlavní záporačky týče, tak i když Laura Harring není špatná herečka, děsivé Béatrice Dalle nemohla ani náhodou konkurovat. 40% ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

"Miguel Ángel Vivas" má za sebou fakt solídne, ľahko nadpriemerné horory, a tak fakt nerozumiem tomu, prečo sa rozhodol pre "remake", keď má dostatok talentu nato, aby išiel vlastnou cestou. Áno, aj v tomto prípade preukazuje kreativitu, pričom oproti "originálu", je samotná story v podstatných bodoch rapídne odlišná, no popravde, aj Ja som čakal omnoho viac, keďže mňa osobne francúzsky "À l'intérieur" - že vyslovene nebavil. Keby sa tento príbeh, spojil s tamtým násilím, aj tunajší pohľad by bol pozitívnejší (asik). ()

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

Súhlasím s riccim - tiež mi uniká dôvod vzniku tohto španielskeho remaku, pod ktorého scenár sa podpísali elitné persóny súčasného eurohorroru a režíroval ho Miguel Ángel Vivas, ktorý v žánri tiež nie je žiadnym nováčikom. Keď sa človek pozerá na tie zvučné mená, vraví si že toto z princípu nemohlo dopadnúť zle, lenže... Zmyslom remaku je podľa mňa odstrániť nedokonalosti a vychytať muchy pôvodnej verzie, najmä čo sa technickej a trikovej stránky týka, obsadiť do neho známe herecké tváre, prijateľné najmä pre ignorantské americké publikum, v prípade hororu ho urobiť napríklad násilnejší (toto by zrovna tu ale bolo sotva možné), krvavejší, desivejší a celkovo vizuálne atraktívnejší. V prípade Vivasovho Inside sa však nič z toho neudialo, jeho prerábka vo všetkých spomínaných ohľadoch za výborným francúzskym À l'intérieur naopak značne zaostáva a je teda potrebná asi tak, ako vianočná výzdoba na záhradnej latríne. ()

Galéria (124)

Reklama

Reklama