Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policajný vyjednávač Michael (Michael Jai White) sa po jednej zbabranej akcii na istý čas stiahol do ústrania. Dnes sa však vracia do práce a hneď naostro. Miestnu pobočku banky prepadla skupinka lupičov, ktorí sa v nej zabarikádovali a chcú vyjednávať. Aby toho nebolo málo, medzi rukojemníkmi je aj jeden z Michaelových kolegov a navyše, mozgom celého prepadu je Jesse (Quinton Jackson), Michaelov nepodarený brat, ktorý by si s nim veľmi rád niečo vyjasnil... (beso74)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (5)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

B-ový nízkorozpočtový film, kde je však vidieť malý náznak námahy (pri písaní scenára a réžii) o lepší výsledok. V porovnaní s ostatnými podobnými „snímkami“ však aspoň toto je možné pozitívne vítať. Osobné hodnotenie: 68% (***) ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Negotiator mixnuty Inside Man a neviem cim vsetkym dalsim. Akciu necakajte prakticky ziadnu. Napriek absencii originality a lahkej predvidatelnosti celej tej pointy je scenar asi tym najlepsim na tomto filme a v rukach lepsieho rezisera by sa snad z toho dalo natocit napinave funkcne becko. Lenze Windhauserova amaterska rezia to cele nici. Rozpocet uvedeny na IMDB tvrdi, ze to stalo 5,5 mega, ale film pôsobi jak keby k tej sume omylom pridali jenu nulu. Nieco tak amaterske a lacne sa nevidi ani v youtube kratasoch. Ale nedostatok penazi nebol hlavny problem. Reziser nedokazal dostat vykony, ktore by nepôsobili trapne ani z hercov. Vdaka tomu som sa behom filmu dost casto nasmial. Dokonca je to tak zle, ze mi pripadalo fascinujuce to sledovat a cely cas som rozmyslal ake otrasne ponuky White alebo Berenger dostavaju, ze toto je podla nich tym lepsim projektom, ktoremu sa rozhodli upisat. Takze jednu hviezdicku davam za to, ze to bol unikatny zazitok. Nieco ako ked ste svedkom nehody. Je to hnus, ale cumiet na to musite. 3/10. ()

Reklama

AD P 

všetky recenzie používateľa

Neviem načo Whiteovi a Jacksonovi znalosť bojových umení, keď v tomto filme h**no predvedú. Ani len úder.Smutné ! Inak dosť odhalitelne finále. Už v momente keď ukážu prečo vlastne Jackson išiel sedieť mi bolo jasné, že medzi súrodencami to nie je až také zlé ako to do toho momentu vyzeralo.Takze u mňa slabota. 2* ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

A je tu ďalší pokus vytrieskať zo známej situácii - banka, zopár lupičov, niekoľko rukojemníkov a vyjednávač - nejaké tie bubáčiky. Nasnímané to síce nie je zlé, ale celé je to strašne rozťahané a nudné. Scott Windhauser napísal scenár, v ktorom chcel po vzoru filmov Insider či The Negotiator rozprestrieť pavučinu postranných úmyslov a nečakaných dejových zvratov, ktorá by diváka omráčila. Drevení herci a prílišná predvídavosť deja však túto snahu pochovali hlboko pod nánosy nudy a jalových rétorických cvičení. Korunu všetkého nasadzuje posledná vysvetľujúco-polopatistická štvrťhodina, ktorá je úplne zbytočne umelo naťahovaná. Aj napriek tomu sa mi práca režiséra Windhausera celkom pozdávala, som zvedavý, čo je schopný natočiť, ak mu scenár vyskladá niekto schopnejší ako je on sám. ()

Vajnlich odpad!

všetky recenzie používateľa

Říkám si super Michael Jai White, no asi nepujde o brilantní scénář, ale mám chuť na pár zlomených kostí a pořádný fight. Bohužel, nic z toho se nedělo. Jen stupidní scénář a herci co neuměj hrát.Celou dobu jsem čekal a čekal kdy to konečně začne a nic. Prostě naprostá katastrofa. Rozhodně to není vůbec akční a ani béčko. Možná tak zetko. Naprostá stráta času. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama