Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cuky a Luky predstavia príbeh začiatku ich šialeného priateľstva, ktoré navždy zmení ich životy. Každá pochádza z iného sveta. Každá si žije svoj život. Cuky je neuznaná video bloggerka s túžbou po sláve, Luky zas celebrita na výslní, ktorá má všetko, čo by si človek mohol priať. Okrem jedinej jednej veci - lásky. Aby Luky získala muža svojich snov, musí z obyčajnej ženy z ľudu urobiť Miss. Čo sa však stane, ak tou obyčajnou ženou bude práve expertka na trapasy, Cuky? (Itafilm)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (123)

dopitak odpad!

všetky recenzie používateľa

Karel Janák odešel na Slovensko? Tak to je ta nejlepší zpráva týdne. Veľa šťastia želám. Duo Polnišová + Šebová - měli bychom ho znát? Z nějakého tříminutového seriálu. Přemýšlel jsem, za to by měla být jedna hvězda. Jedinej vtipnější moment byl bezďák s pleťovkou. Má to být parodie na slovenské VIP? Tak jo. Palec nahoru za Lasicu. ()

mayuss 

všetky recenzie používateľa

Priznávam, že do kina som šla (mierne) skeptická a nie tak celkom dobrovoľne. Nakoniec to však nebolo také zlé a bolo tam pár momentov, pri ktorých sa skutočne dalo zasmiať, čo pri slovenských filmoch, bohužiaľ, nie je nič samozrejmé. Nejedná sa o inteligentný typ humoru, ale to zrejme ani nikto neočakával. Tento film vnímam skôr ako čiastočnú snahu o vyplnenie medzery v rámci žánru, ktorý mi na Slovensku roky chýbal. Osobne dúfam, že po ňom budú nasledovať ďalšie, snáď vydarenejšie a konečne nebude doménou slovenskej kinematografie len vážna až depresívna tvorba. ()

Reklama

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Veľké sklamanie. Mám veľmi rád tieto dve postavičky a nedám dopustiť na jednotlivé seriálové gagy. Tento celovečerný snímok na motívy postavičiek Cuky a Luky z relácie Kredenc ale nevyšiel. Nefungoval tu ich typický humor, väčšina scén bola trápna a značne tu chýbal ich typický tón reči, ktorý si každý tak obľúbil. Vzhľadom na dĺžku filmu by to asi ani nebolo možné, ale aj napriek tomu si myslím, že tento film sa tým pádom nemal ani točiť, lebo absentujú v ňom základné zábavné prvky, vďaka ktorým je táto dvojica obľúbená. Škoda. 30 % ()

Lucjen 

všetky recenzie používateľa

Keď si tak čítam komentáre, mám pocit, že úspech filmu spočíva hlavne v tom, že väčšina čakala úplnú kravinu. Cuky Luky však neprekvapujú iba svojím úžasným nadhľadom - neskutočne príjemným objavom bol dej, ktorý mal hlavu a pätu, dokonca nebol úplne predvídateľný. Bola som veru pripravená na všetky možné katastrofy, ani jedna sa nekonala. Úplne nezainteresovanému divákovi unikne mnoho "smotánkových" vtipov. Cuky Luky sa teda nepokúšajú o nemožné - mieria čisto na Slovákov, nikam za hranice a to sa im jednoducho podarilo. Zuzka Šebová má postavu Luky už dlho zmáknutú a Petra Polnišová je skutočne sympathisch. Veľmi ma potešilo miesto, kde sa natáčal hotel Elizabeth - Trenčianske Teplice. Keby mi to nebolo blízke, ani by som neuhádla, že niečo také krásne sa nachádza na Slovensku...Ehm - trochu si v tom vychvaľovaní našej krajiny protirečím. Už radšej mlčím ...ale notak! Diviak na vodítku, čo sa volá Bambi? A RUŽOVÉ BMW? Čo viac chcieť?! ()

veverysiak 

všetky recenzie používateľa

Vôbec nerozumiem väčšine profesionálnych recenzií, ktoré ževraj čakali horšie, ževraj to má príbeh, ževraj nastavuje zrkadlo a podobné premúdrelé mindžoviny, ktoré sa snažia z hovna upliesť bič, no nie, nevyšlo to, teda ak všetkým obdivovateľom stačí úroveň novodobých českých masových komédií, na rozdiel od nich som však toto dopozeral do konca, veď som dáky patriot, a tak môžem zodpovedne povedať, že je to ozajstná bezobsažná sračka, jedna hviezda za nešťastníka Lasicu, zaujímavú výpravu a podarenú sviňu, takže 20%. ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (4)

  • V momente, keď herečka Zuzana Šebová (Luky) hovorí do interkomu je zreteľne vidieť ako sú spätné zrkadlá v jednu chvíľu zavreté a v druhú zas otvorené. (Patrik.Szent)
  • Medzi záverečnými titulkami sa nachádza ešte jedna scéna. (Johnny.ARN)
  • Natáčalo sa v Bratislave, v Trenčíne, v Trenčianskych Tepliciach, v Banskej Bystrici a v Šamoríne. (BMW12)

Reklama

Reklama