Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cuky a Luky predstavia príbeh začiatku ich šialeného priateľstva, ktoré navždy zmení ich životy. Každá pochádza z iného sveta. Každá si žije svoj život. Cuky je neuznaná video bloggerka s túžbou po sláve, Luky zas celebrita na výslní, ktorá má všetko, čo by si človek mohol priať. Okrem jedinej jednej veci - lásky. Aby Luky získala muža svojich snov, musí z obyčajnej ženy z ľudu urobiť Miss. Čo sa však stane, ak tou obyčajnou ženou bude práve expertka na trapasy, Cuky? (Itafilm)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (126)

durkes odpad!

všetky recenzie používateľa

Dosť veľký trapas......Prirovnal by som to v trapnosti k dielam Trošku......Ak toto má byť vzorka slovenského humoru, tak už sa tu nedá pomaly na čom zasmiať...alebo aká vláda taký humor (zas na druhej strane prejavy Danka a vyhlásenie Fica o víťazstve v komunálnych voľbách boli ďaleko vtipnejšie).....Čistý trapný odpad. ()

mayuss 

všetky recenzie používateľa

Priznávam, že do kina som šla (mierne) skeptická a nie tak celkom dobrovoľne. Nakoniec to však nebolo také zlé a bolo tam pár momentov, pri ktorých sa skutočne dalo zasmiať, čo pri slovenských filmoch, bohužiaľ, nie je nič samozrejmé. Nejedná sa o inteligentný typ humoru, ale to zrejme ani nikto neočakával. Tento film vnímam skôr ako čiastočnú snahu o vyplnenie medzery v rámci žánru, ktorý mi na Slovensku roky chýbal. Osobne dúfam, že po ňom budú nasledovať ďalšie, snáď vydarenejšie a konečne nebude doménou slovenskej kinematografie len vážna až depresívna tvorba. ()

Reklama

gogo77 

všetky recenzie používateľa

5/10 ... nieze by to bolo nieco co som necakal ... teda necakal som ze Cuky a Luky neorzpravali ako Cuky a Luky a tychto hlasok dali naozaj len par .... ale zase na druhu stranu to malo celkom prijatelne vymysleny dej a nie vsetko bolo napisane a natocene na kolene ako Lukyina kniha :D ... aj zasmiat sa dalo, naj scena asi s prasatom ... ale inak tam nebolo nic neobvykle, okrem neobyvkle velkeho poctu "trapkov" z Hornej Dolnej .... a par zbytocnych postav ... ak poznate UK serial Absolutely fabulous, tak neviem ci len mne, ale dost mi to pripominalo prave tuto dvojicu a pribeh... ()

Mr.Ward 

všetky recenzie používateľa

Jako malý jsem musel v tv přetrpět všechny ty Kameňáky, později mi bohužel neuniky ani Babovřesky a další veskrze podobně “kvalitní” české filmy. Od Cuky Luky jsem nic moc nečekal, šel jsem do toho s vidinou pár zábavných skečů. A dostal jsem překvapivě hodně zábavný film (neznamená že jakkoliv kvalitní, to ne) u kterého jsem se nasmál, jako snad nikdy u žádného cz filmu. Tady se navíc jedná o můj zřejmě úplně první viděný sk film, i když s českým režisérem. Takže za mě hodně dobré 3 hvězdy. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Veľké sklamanie. Mám veľmi rád tieto dve postavičky a nedám dopustiť na jednotlivé seriálové gagy. Tento celovečerný snímok na motívy postavičiek Cuky a Luky z relácie Kredenc ale nevyšiel. Nefungoval tu ich typický humor, väčšina scén bola trápna a značne tu chýbal ich typický tón reči, ktorý si každý tak obľúbil. Vzhľadom na dĺžku filmu by to asi ani nebolo možné, ale aj napriek tomu si myslím, že tento film sa tým pádom nemal ani točiť, lebo absentujú v ňom základné zábavné prvky, vďaka ktorým je táto dvojica obľúbená. Škoda. 30 % ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (4)

  • Natáčalo sa v Bratislave, v Trenčíne, v Trenčianskych Tepliciach, v Banskej Bystrici a v Šamoríne. (BMW12)
  • V momente, keď herečka Zuzana Šebová (Luky) hovorí do interkomu je zreteľne vidieť ako sú spätné zrkadlá v jednu chvíľu zavreté a v druhú zas otvorené. (Patrik.Szent)
  • Medzi záverečnými titulkami sa nachádza ešte jedna scéna. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama