Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cuky a Luky predstavia príbeh začiatku ich šialeného priateľstva, ktoré navždy zmení ich životy. Každá pochádza z iného sveta. Každá si žije svoj život. Cuky je neuznaná video bloggerka s túžbou po sláve, Luky zas celebrita na výslní, ktorá má všetko, čo by si človek mohol priať. Okrem jedinej jednej veci - lásky. Aby Luky získala muža svojich snov, musí z obyčajnej ženy z ľudu urobiť Miss. Čo sa však stane, ak tou obyčajnou ženou bude práve expertka na trapasy, Cuky? (Itafilm)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (124)

Copacabana 

všetky recenzie používateľa

Tak v prvom rade asi spomeniem, že ak by tento film nešiel v TV, asi ťažko by som si ho sama od seba pozrela. Avšak, na moje prekvapenie to bolo trochu milé, trochu drzé, trochu crazy. Každopádne CukyLuky pôsobia ako instantný zlepšovák nálady. Celý dej bol v dynamickom tempe, kde sa striedali pestré a nápadité interiéry a exteriéry. Ďalej sa podarilo vykresliť vcelku sympatish charakter Cuky. Počas mnohých scén som chytala výbuchy smiechu, čo svedčí o tom, že účel bol splnený a navyše to bolo celé aj bez afektu😉. Záver stál tiež zato, Poľnišová pekne zaspievala Anjelika a uzavrela to veta ,,život treba brať taký aký je, a všetky chybyčky sú na nás krásne’’ only good vibes baby🤙🤙 ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Popravde, čakal som, že to bude total odpad - takže som do toho išiel s tým, že niet čo stratiť. Napokon to zas nebolo až také márne, a ani zápletka a pointa nebola až tak bezduchá a idiotská. Dokonca to nebolo ani až tak nesmierne trápne ako som očakával, hoci niektoré scénky a hlášky boli naozaj mimoriadne trápne, ale na niektorých sa zas dalo aj trochu zasmiať, alebo prinajmenšom aspoň pousmiať. Takže, celkom to ušlo. Aj keď to malo ďaleko od nadpriemernej komédie, ale tak na ten priemer si to v podstate dokázalo siahnuť. ()

Reklama

gogo77 

všetky recenzie používateľa

5/10 ... nieze by to bolo nieco co som necakal ... teda necakal som ze Cuky a Luky neorzpravali ako Cuky a Luky a tychto hlasok dali naozaj len par .... ale zase na druhu stranu to malo celkom prijatelne vymysleny dej a nie vsetko bolo napisane a natocene na kolene ako Lukyina kniha :D ... aj zasmiat sa dalo, naj scena asi s prasatom ... ale inak tam nebolo nic neobvykle, okrem neobyvkle velkeho poctu "trapkov" z Hornej Dolnej .... a par zbytocnych postav ... ak poznate UK serial Absolutely fabulous, tak neviem ci len mne, ale dost mi to pripominalo prave tuto dvojicu a pribeh... ()

dopitak odpad!

všetky recenzie používateľa

Karel Janák odešel na Slovensko? Tak to je ta nejlepší zpráva týdne. Veľa šťastia želám. Duo Polnišová + Šebová - měli bychom ho znát? Z nějakého tříminutového seriálu. Přemýšlel jsem, za to by měla být jedna hvězda. Jedinej vtipnější moment byl bezďák s pleťovkou. Má to být parodie na slovenské VIP? Tak jo. Palec nahoru za Lasicu. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Veľké sklamanie. Mám veľmi rád tieto dve postavičky a nedám dopustiť na jednotlivé seriálové gagy. Tento celovečerný snímok na motívy postavičiek Cuky a Luky z relácie Kredenc ale nevyšiel. Nefungoval tu ich typický humor, väčšina scén bola trápna a značne tu chýbal ich typický tón reči, ktorý si každý tak obľúbil. Vzhľadom na dĺžku filmu by to asi ani nebolo možné, ale aj napriek tomu si myslím, že tento film sa tým pádom nemal ani točiť, lebo absentujú v ňom základné zábavné prvky, vďaka ktorým je táto dvojica obľúbená. Škoda. 30 % ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (4)

  • Natáčalo sa v Bratislave, v Trenčíne, v Trenčianskych Tepliciach, v Banskej Bystrici a v Šamoríne. (BMW12)
  • V momente, keď herečka Zuzana Šebová (Luky) hovorí do interkomu je zreteľne vidieť ako sú spätné zrkadlá v jednu chvíľu zavreté a v druhú zas otvorené. (Patrik.Szent)
  • Medzi záverečnými titulkami sa nachádza ešte jedna scéna. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama