Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Geralt neochotně doprovází Marigolda na královský ples. Ciri vejde do začarovaného lesa. Yennefer se pokusí ochránit svoje svěřence. (Netflix)

Recenzie (81)

LukasKalasek 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tvůrci seriálu mají vážný problém s rozpoznáváním postav. Chudák druid Mišilov nevypadá jak druid, ale jak marocký prodejce koberců, drsní, v kožešině odění ostrované ze Skellige by se vklidu ztratili mezi Novigradskou sametovou smetánkou a dryády si zde spletli s ženskou gardou kmene Zulu .Opravdu si někdo řekl, že bude lepší dát těmhle "dryádam" místo luků oštěpy??? Chudák stříbrooká Eithné, nyní již ne z Brokilonu, ale z Brooklynu. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Epizóda, ktorá objasní udalosti na kráľovskej hostine, počas ktorej kráľovná Calanthé dostane ponuku k sobášu svojej dcéry Pavetty od rytiera Dunyho, zvaného aj Ježko, ktorý je...to by boli výrazné spoilery. Geralt sa teda spolu s Marigoldom ocitá na kráľovskej hostine, zatiaľ čo sa Yennefer snaží ochrániť dieťa, ktoré jej bolo zverené do opatery a Ciri sa vzdeláva v elfskom lese. Najlepšie boli spracované portály, ktoré využíva Yennefer, naproti tomu hostina u kráľovnej Calanthé nebola až na tak dobrej úrovni, aby mi to vyrazilo dych, ale zrejme budú seriál inak vnímať fanúšikovia ktorý prečítali knihy či strávili pár dní pri hraní Divokého honu či Vrahovia kráľov a inak náhodný fanúšikovia, ktorý matne vedia o tom, že nejaký zaklínač je. ()

Reklama

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Driady v reflektorom nasvietenom lese na mna posobili znacne nizkorozpoctovo. Radoby vtipny Marigold a akoze mrzuty Geralt tomu este pridali cringe. Hostina slachty z minulosti, nahanacka s Yennefer typkom s klepetnatym zvieratkom sice az tak nerusila, ako skor ta nahla zmena nalad hosti na nej. Dalej prezradzat nejdem. Vysvetlenie linie medzi Ciri a Geraltom sa tvorcom celkom podarilo, i ked bolo dost chaoticke. Vobec cela ta previazanost deja je ina ako v knizkach. Slabsi priemer. ()

TeraBum 

všetky recenzie používateľa

Viz Praxis: Jakožto nečtenář a nehráč se v tom už začínám konečně orientovat ;) Docela by mě zajímalo, jak bych to vnímala, kdybych už předem nezjistila, že tam jsou tři časové linie. I s touhle vědomostí jsem si až s tímhle dílem konečně ověřila, že vím co se děje, navíc jsem v průběhu boje doslova pauzla netflix a šla googlit co je to sakra the law of surprise a proč jsou z toho všichni tak v šoku, ale hele... i přes tohle mě to hodně baví a to o něčem svědčí. ()

Eleanor05 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Za to, co udělali s povídkou Meč osudu (mojí vůbec nejoblíbenější) a celkově s Brokilonem, si prostě víc, než dvě hvězdičky nezaslouží. Otázka ceny neurazí, nenadchne, zkrátka průměr a nejlepší byla linie s Yennou, která je paradoxně komplet smyšlená. Neznalci předlohy sice netrpí kvůli srovnávání, ale zato pro ně musí být téměř nemožné orientovat se v místní politice, v postavách a v posloupnosti děje. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (6)

  • V knižní předloze se Marigold (Joey Batey) hostiny vůbec neúčastnil. V seriálu tak nahradil barda Dragodara. (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené