Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je posledný deň školy a všetci sa už tešia na prázdniny. Študenti nekontrolovane vystrájajú a utiahnutý učiteľ angličtiny Andy Campbell (Charlie Day) sa spoločne s ostatnými kolegami snaží chaos posledného dňa nejako prežiť. Prísny učiteľ dejepisu Ron Strickland (Ice Cube) však nechce žiakom povoliť uzdu ani deň pred prázdninami. Chystá sa študentom pustiť film o vojne Severu proti Juhu, bohužiaľ mu ale nefunguje videoprehrávač. Požiada Campbella, aby mu s tým pomohol. Vzápätí si všimne, že študent Neil (Austin Zajur) televíziu úmyselne vypína pomocou smartfónu. Rozzúrený Strickland následne vezme hasičskú sekeru a rozmláti lavicu, v ktorej Neil sedí. Obaja učitelia musia ísť na koberček k riaditeľovi. A keďže im hrozí vyhodenie zo školy, Campbell svojho kolegu potopí a ten dostane padáka. Strickland potom vyzve Campbella na staromódny pästný súboj za školou. Plachý Campbell musí rýchlo vymyslieť niečo, aby sa výprasku vyhol. (TV Markíza)

(viac)

Videá (14)

Trailer 2

Recenzie (109)

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Vtipky šli občas fakt mimo muj věk, protože tohle je fakt asi natočený přímo pro ty týnejžri.. zbytečně moc sprostý i na muj vkus.. ta tlustá píča co tam furt chce mrdat studenty a fetuje, me tam fakt asi nejvíc iritovala.. Ledová kostka byl super, ten mě fakt celej ten film jedinej bavil, ten srab v hlavní roli neeebyl uplně špatně, ale zase nebyl uplně dobrej jo.. vem to tak že to byl takovej neutralní posranej týpek, kterej se bojí že dostane od kjuba do držky a snaží se celej ten film vymyslet jak se tomu vyhnout a dostavá se do větších sraček.. takovej je tenhle film.. tahle "komedie" pro mladý. ()

Phietros 

všetky recenzie používateľa

Na sprostych slovech se tu nesetrilo a diky tomu se clovek i zasmal. Prvni pulka nic moc, ale pak se to vyostrilo a zacala bejt ta prava vostra americka prdel! Charlie Day roli jak na miru, Ice Kube nic svetobornyho, ale jako zaporak dobry. Finalni souboj dle ocekavani, ale nastesti se nas priposrany ucitel schopil a stal se z nej ke konci i chlap. 60% ()

Reklama

anderson 

všetky recenzie používateľa

Moja obľúbená klasika sa dočkala nepriznaného učiteľského rimejku a ja to hodnotím pozitívne. Komediálne hrany kultivovanej zábavy samozrejme obrúsila kadencia vulgarizmov a zvráteností, príznačná pre nové a "moderné" generácie. No zaujal ma druhý plán, ktorý tu asi zachytia len naozaj vnímaví diváci. Film totiž ukazuje totálny rozklad morálnych autorít, ktoré by práve škola ako inštitúcia mala reprezentovať, posilňovať a dávať im vážnosť. A toto mi veru vtipné neprišlo. Skôr alarmujúce... (17.6.2018) ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Infantilná nezaujímavá a nevtipná zbytočnosť. X- krát variované myšlienky a postrehy, ktoré sa dajú vidieť viac menej v každom jednom predstaviteľovi podobného žánru. A ani Charlie Day to nezachráni. Vtipy sú asi pre zúčastnených a ľahkosť komédie s akou narába Will Farrell je v tomto úplne neprítomná. Nenudí to, ale načo to pozerať? ()

helloween93 

všetky recenzie používateľa

Cube hraje nasranýho černocha jako vždycky, ale Charlieho Daye nemám rád už od dob Horrible Bosses, není vtipný a vždycky hraje blboně. Fist Fight je místy vtipná, ale jinak hrozně dementní komedie plná vulgarismů, někdy až samoúčelných. Do trapnosti to nejde, ale je to místy sušší. V kinech to žádný zázrak pro WB nebyl, dokonce ani Ice Cube to nedokázal potahat do ziskových vod. 2* ()

Galéria (29)

Zaujímavosti (9)

  • Původní název filmu byl „Teacher Fight“. (SONY_)

Reklama

Reklama