Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď sa na Vianoce zídu v jednom dome štyri generácie klanu Cooperovcov, na pokojné prežitie sviatkov to veľmi nevyzerá. Neočakávaní hostia a množstvo nepravdepodobných príhod a náhod obrátia pokojný večer úplne naruby, aby sa na konci ukázala skutočná sila rodiny a to pravé čaro Vianoc. (Forum Film SK)

Videá (27)

Trailer 1

Recenzie (156)

tom.nosek 

všetky recenzie používateľa

Na jedné straně pokojný, vánoční film s maximálně hvězdným obsazením (8 hvězd v obyčejné komedii?). Na druhé straně je tu naprosto otravný vypravěč, otravné některé postavy a občas divné vyústění příběhu. Čekal jsem něco ultimátně fajnového, jako o pár měsíců dříve The Intern, ale bohužel jsem se nedočkal. Závěrem bych vyzdvihl postavy Johna Goodmana, Olivie Wilde a Alana Arkina. Ty to táhnou dopředu. ()

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Nie že by to nebol vykonštruovaný vianočno-vzťahový klišovitý doják, ale niet dôvodu nestráviť s ním nejaký ten čas, a zvlášť vhodné je to tesne predtým, ako človek ide na sviatky navštíviť rodinu... (Teoreticky) tým totiž môže zabrániť okamžitému spusteniu kolotoča krvavých hádok, vzájomných výčitiek a triumfálneho odhaľovania pokrytectva, plných pocitov stiesnenosti a napätia, hnevu, sebaľútosti a zmaru dobrých úmyslov... Je tu plno krásnych drobností a príjemných scén, a okrem iného tým môžem sláviť narodeniny svojho brata, ktorého som práve kvôli takejto povahe našich rodinných vzťahov nikdy nevidel... ()

Reklama

Figu 

všetky recenzie používateľa

Moc pěkný. Tolik známých ksichtů, to musí být záruka kvality! Příběh nakouskovanej na ministory, který když se slepí, vznikne cosi krásnýho, co se k těm svátkům Vánočním hodí nade vše! Ideální film, kterej se pustí v přítomnosti svojí křepelky v papučích zamuchlané do deky... Jo jo, to je rodinná idylka... 70% ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Po roku 2003 sa žáner rom-com navždy zmenil. Totižto v tom blahoslavenom roku mal premiéru film ( s najcoolovejším britským premiérom - či už skutočným alebo nie ), ktorý nechcene podriadil všetko ostatné za sebou. Viď marshallovky VALENTINE´S DAY či NEW YEAR´S EVE, Kwapisov HE´S JUST NOT THAT INTO YOU atď atď. Žáner rozbitej malinovky, znova poskladanej v záverečných fázach príbehu. LOVE THE COOPERS by som z miernou nadsádzkou mohol prehodiť nad spomínané diela, pretože je to príbeh silný, dojímavý, komický a hlavne o spôsobe života, ktorý zažívame každé sviatky, len sme zbabelí o tom hovoriť. Takže klobúk dolu a zrejme budúce Vianoce to bude za 5. ()

vesper001 

všetky recenzie používateľa

Je fakt, že kolem Vánoc lidi stráví skoro všechno. Ale to neznamená, že můžete do bramborového salátu nacpat, co vás napadne. Naopak, když ho uděláte přesně tak jako vždycky, nebudou výhrady. Tady místo aby se tvůrci drželi osvědčeného receptu „rolničky-humor-patos“, pokusili se o umění, a na to je o Vánocích minimum prostoru, do kterého se u většiny našinců vejde jen Popelka a Rybovka. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (8)

  • Film začína vianočnou skladbou "White Winter Hymnal" od Americkej folkovej skupiny zo Seattlu - Fleet Foxes. (Miagy)
  • Celosvětová premiéra proběhla 4. listopadu 2015 na filmovém festivalu v Austinu. (BMW12)

Reklama

Reklama