Reklama

Reklama

Emelie

Trailer

Keď vyrazia rodičia Thompsonovci osláviť do mesta svoje výročie, zostanú deti samé s novou babysitterkou. Tá vyznáva pomerne netradičné spôsoby, ako deti zabaviť. A netrvá dlho a je zrejmé, že Anna (Sarah Bolger) neprišla stráviť príjemný večer, ale že jej plány sú omnoho nebezpečnejšie. (Marceloo)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (50)

Corpsegrinder 

všetky recenzie používateľa

Pokud máte rádi lehce ujetý a trochu nekorektní filmy kde se terorizujou děti, tohle je dobrá volba. Smál jsem se skoro celej film neboť tahle hlídačka má luxusní smysl pro humor. Škoda jen toho křečka :)) Samozřejmě film neni bezchybnej a neustálý prostřihy na večeři rodičů kazily atmosféru, i tak ale dobrá sranda s lehkým nádechem osmdesátek. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Keď vyrazia rodičia osláviť výročie, zostanú deti samé s ich novou babysitterkou. Tá má netradičné spôsoby, ako deti zabaviť. Netrvá dlho a aj malé deti si uvedomia, že Anna sem neprišla stráviť príjemný večer s deťmi, ale jej plány sú omnoho nebezpečnejšie. - Velmi sa mi to páčilo, ale problémom bolo u mňa to, že bolo všetko odhalené príliš skoro, takže sa z toho vytratila tá napínavá atmosféra zo začiatku. Postavy konajú logicky a mám rád, keď v hororoch obete vymýšlajú rôzne pasce proti útočníkom, ako tomu bolo na konci. Záporáčka už na pohlad nepríjemná, takže vďaka krátkej stopáži je to počin, ktorý sa oplatí vidieť. + herečka z The Lazarus Effect ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Nič moc, hoci kdesi v polovici (cca v momente keď Emelie rozprávala pohádku o méďovi) to bolo vcelku zaujímavé. Potom sa to už celé zvrtlo do tej psychopatickej línie s prvkami hororu, a to ma teda vôbec ale vôbec nebavilo. Spomedzi chúvovských filmov jeden z tých slabších. Aj keď, malo to aj zopár dobrých momentov, - a tým najlepším bola jednoznačne spomínaná pohádka o méďovi (aspoň bolo jasné o čo Emelie vlastne ide). ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Z pestúnky sa po pár hodinách vykľuje nebezpečná vražedkyňa. Jediný kto ju môže zastaviť je najstarší z trojice súrodencov - Jake. Ale veď prvého apríla už bolo, nie? Jedna za detská, druhá za snahu o budovanie atmosféry, lebo všetko ostatné ako scenár (najmä ten!) či pointa stoja za starú bačkoru - 40% ()

S.Quentin QUALE 

všetky recenzie používateľa

Manželskej pár se jde ožrat, přičemž po americku nechá tři parchanty s cizí teenkou. Jak se ukáže, daná teenka není úplně OK, takže celá zápletka dostane exploitačně home invasionovej kick. Sarah Bolger mi přejde jako děsně protivnej xicht, což tady asi je i vítané, ale já bych si představoval andílka se zákeřnějším kukučem. Na jedno podívání fajn, ale k nadprůměru bych potřeboval o 10-15 minut víc s lepším a vypointovaným závěrem. 60% ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve městě Buffalo ve státě New York. (noelcoward73)

Reklama

Reklama