Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na vyrovnanie účtov nie je nikdy neskoro. V zúfalej snahe platiť pravidelne účty a prežiť kvôli svojim najbližším, sa trojica kamarátov odhodlá riskovať všetko a prepadnúť banku, ktorá ich pripravila o peniaze.... (Continental film)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (399)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

E.T. scéna ma zabila. Hodinu a pol dlhý film má rýchly spád a divák sa u neho nenudí. Vtipy sú chytré a pobavia každého. Čo je na celom príbehu najvýraznejšie a drží ho pohromade, sú traja hrdinovia a najmä ich predstavitelia. Bez Caina, Freemana a Arkina by to jednoducho ani zďaleka nebolo ono. Z ich výkonu je takmer jasné, že ich vzťah je taký aký je na plátne, je aj v skutočnom živote. Lúpeži vo veľkom štýle nechýba ani ľudská stránka príbehu, vďaka ktorej dostáva snímka na trochu väčšej váhe. Celkovo je to pohodová, tak trochu akčná komédia, ktorá nesklame ani neurazí a určite stojí za pozretie. Komédia, akú by dnes už v kinách bohužiaľ asi málokto čakal. Skvelá ústredná trojica aj ostatné postavy, vtip za vtipom a pritom zároveň ľudský a citlivý príbeh, rozumná stopáž a výborný soundtrack, vďaka ktorému to všetko má spád od začiatku až do konca. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Väčšinou takéto filmy o bankových prepadoch moc nemusím, ale že to malo takéto slušné herecké obsadenie a režíroval to Zach Braff, tak som sa na to napokon dal. Bola to v podstate skôr taká oddychovka - nič mimoriadne prevratné, ale zas ani žiadny brak. Niektoré scénky a neustále doťahovanie sa hlavných aktérov boli nadmieru vydarené, no dejová línia bola na môj vkus až príliš priamočiara a takmer bez prekvapení. A to pri filmoch o vykrádačkách baniek býva dobrým zvykom do toho zamiešať aj väčší kus napätia a zložitejšie zápletky. Ale čo už, aj tak to malo vcelku fajnovú atmosféru. ()

Reklama

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Je fajn vidieť, že ešte tri herecké legendy dokážu utiahnuť na svojich ramenách celovečerný film. Ale od tvorcu, ako je Braff, ktorého filmy mám naozaj úprimne rád, mi tento príde ako prehliadka zaužívaných klišé bez osobitosti. Čo v zásade zamrzí, lebo to hádže film do nevýrazných vôd, do ktorých asi nebudete vstupovať tak často, ako tvorcovia predpokladali. Je to fajn film. Ale na jedno pozretie. Nedostatkov je tam veľa a týkajú sa hlavne réžie a scenáru. Arkin rules! ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Tahle trojice prostě nemohla zklamat. To jsou všechno tak skvělí herci, navíc zde přispívají i další, kteří se zde objeví, že prostě musel vzniknout film, který bude diváka bavit, dojme ho, ale hlavně bude schopen se vžít do postav, do jejich chování. Stalo se a já si ze sledování odnáším příjemný zážitek. ()

mm13 

všetky recenzie používateľa

Len by ma zaujímalo, ako sa pri sledovaní musí cítiť dôchodca, ktorý sa potýka s podobným pálčivým problémom, ako hrdinovia tohto snímku. Ponoriť sa do toho a rozpitvať to do dôsledku, bude desať odpadov! málo. S rovnakým námetom sa núkalo ísť inou cestou, kráčať v objatí iného žánru. To by bola katarzia... Ale veď dobre, nech sa páči - Hollywood. ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (14)

  • Natáčelo se v New Yorku, konkrétně v částech Brooklyn a Queens. (PaTeXx)

Súvisiace novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené