Reklama

Reklama

Nová záhrada

(relácia)
  • Česko Nová zahrada
Reality-TV
Slovensko, 2015, 40 min

Účinkujú:

Martin Čurda

Obsahy(1)

Potešte svojich blízkych, ktorí túžia po zmene!
Nová záhrada je relácia záhradných odborníkov Martina Čurdu, Fera Lassaka a ich šikovného tímu. Tím pripraví najskôr vizualizáciu a potom ju približne za dva dni zrealizuje. Relácia Nová záhrada prinesie divákom rôzne odborné rady, tipy a triky pre tých, ktorí chcú mať peknú záhradku. Ide v prvom rade o okrasné záhrady, ale dnes už veľakrát okrasná záhrada spĺňa aj úžitkovú potrebu. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (6)

tron 

všetky recenzie používateľa

Veľmi príjemná relácia. Je prekvapivé, že sa takýto druh dokázal uchytiť na televíznej slovenskej obrazovke - nekonfliktný, feel good, s trochou humoru a o záhradkách a všetkom s nimi súvisiacom. Pôvodne sa to začalo pod názvom Hurá do záhrady na RTVS, v roku 2015 to prešlo na konkurenčnú Jojku. ()

Fr

všetky recenzie používateľa

Výběrový pořad Jediný pořad o zahradě, který skutečně inspiruje. Praktická ukázka od A do Z místo útrpného poučování odborníka od zahradního stolečku. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Keď sympaťák Martin Čurda a jeho šikovný team spolupracovníkov dostali z nepochopiteľných dôvodov v roku 2015 padáka vo verejno-právnej RTVS, s otvorenou náručou ich prijali v konkurenčnej TV JOJ. A tak sa na obrazovkách tejto súkromnej, komerčnej televízie začal pravideľne objavovať zaujímavý, svieži magazín o záhradnej architektúre, ktorý prináša odborné a praktické rady ako by mala vyzerať pekná okrasná "Nová záhrada". *** ()

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

velice zajímavý pořad.S velmi příjemnými moderátory a oceňuji i názvy rostlin s poznámkou o jejich pěstování zobrazených i na obrazovce.Moderátoři někdy mluví dosti rychle a není čas na vstřebání informací :-)) ()

Reklama

Reklama