Reklama

Reklama

Nová záhrada

(relácia)
  • Česko Nová zahrada
Reality-TV
Slovensko, 2015, 40 min

Účinkujú:

Martin Čurda

Obsahy(1)

Potešte svojich blízkych, ktorí túžia po zmene!
Nová záhrada je relácia záhradných odborníkov Martina Čurdu, Fera Lassaka a ich šikovného tímu. Tím pripraví najskôr vizualizáciu a potom ju približne za dva dni zrealizuje. Relácia Nová záhrada prinesie divákom rôzne odborné rady, tipy a triky pre tých, ktorí chcú mať peknú záhradku. Ide v prvom rade o okrasné záhrady, ale dnes už veľakrát okrasná záhrada spĺňa aj úžitkovú potrebu. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (6)

Fr

všetky recenzie používateľa

Výběrový pořad Jediný pořad o zahradě, který skutečně inspiruje. Praktická ukázka od A do Z místo útrpného poučování odborníka od zahradního stolečku. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Veľmi príjemná relácia. Je prekvapivé, že sa takýto druh dokázal uchytiť na televíznej slovenskej obrazovke - nekonfliktný, feel good, s trochou humoru a o záhradkách a všetkom s nimi súvisiacom. Pôvodne sa to začalo pod názvom Hurá do záhrady na RTVS, v roku 2015 to prešlo na konkurenčnú Jojku. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Keď sympaťák Martin Čurda a jeho šikovný team spolupracovníkov dostali z nepochopiteľných dôvodov v roku 2015 padáka vo verejno-právnej RTVS, s otvorenou náručou ich prijali v konkurenčnej TV JOJ. A tak sa na obrazovkách tejto súkromnej, komerčnej televízie začal pravideľne objavovať zaujímavý, svieži magazín o záhradnej architektúre, ktorý prináša odborné a praktické rady ako by mala vyzerať pekná okrasná "Nová záhrada". *** ()

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

velice zajímavý pořad.S velmi příjemnými moderátory a oceňuji i názvy rostlin s poznámkou o jejich pěstování zobrazených i na obrazovce.Moderátoři někdy mluví dosti rychle a není čas na vstřebání informací :-)) ()

Reklama

Reklama