Reklama

Reklama

Mladá vdova Madison žije v nádherném domě spolu se svými dvěma potomky. Dům však vypadá krásně jen z venku. Rodinu, která v něm žije, straší duchové... (TV Prima)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (57)

ZdenoLo odpad!

všetky recenzie používateľa

Horor by to bol pre mňa len vtedy keby som si to kúpil na bluray/dvd. To by som sa normálne asi rozplakal a strelil si pár faciek. Nechcem tu teraz chrliť vulgarizmami tak to proste len označím ako obrovskú sračku ktorá mi už nenávratne ubrala 86 minút života. Inak režisér a zvukár si môžu podať ruky..lebo nájsť takých dvoch somárov po kope sa len tak často nevidí. ()

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Z ošklivého káčátka Ali Larter vyrostla překrásná ženská a bohužel je to jedno z mála pozitiv tohodle úplně zapadlého snímku.Musim bez debat uznat, že námět je super, atmosféra hutná a některý lekačky smrtelný pro každýho s nedorostlou srdeční chlopní, ale režisér ten složitý scénář vůbec nedokázal věrně převést na plátno a občas je v tom takový bordel, že snad i samotní tvůrci ve střižně netušili, co že to vlastně natočili na filmové plátno.Diabolical není špatný film a určitě by si zasloužil víc jak 44%, není hloupý ani nudný, ale neskutečně zmatený a strašně nedořešený.Legrand by mohl knižně vydat scénář a upravit ho, rád bych si ho přečetl, látka měla obří potenciál.55%. ()

Reklama

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Mladá vdova Madison (Ali Larter) žije v nádhernom dome so svojimi dvoma potomkami. Dom však vyzerá krásne len zvonku. Nikto totiž nevie, že mladú rodinu, ktorá v ňom žije, strašia duchovia. Madison so svojimi deťmi stretáva duchov takmer každý deň, ale táto téma je v rodine tabu. Jedného dňa na dvere zaklope pracovník miestnej firmy CAMSET Austin (Patrick Fischler) a navrhne Madison, že by sa mala so svojou rodinou odsťahovať a firma by potom odkúpila ich dom za výhodnú cenu. Ona však ponuku neprijme. Intenzita zjavovania duchov sa však stupňuje a po prvý krát na rodinu zaútočia. Keď sa však Madison s deťmi rozhodne dom opustiť, zisťuje, že odchod je nemožný. Zostáva jej teda len možnosť zistiť, odkial tieto bytosti pochádzajú a pokúsiť sa ich konečne zbaviť. Pri tomto pátraní ju však čakajú neuveritelné objavy. - Jedná sa o ďalšiu ducharinu s klasickým priebehom, ale vďaka perfektnému vizuálu a príjemnému hereckému obsadeniu ma dosť bavila. Ali Larter je v najlepších rokoch a vyzerá fakt úžasne. Deti podali taktiež velmi pekný herecký výkon. Duchovia vyzerali pomerne dobre, aj keď striedanie duchov hraných luďmi a duchov urobených pomocou efektov nebolo zrovna najlepšou volbou a tvorcovia mohli nechať všetkých duchov ozajstných. Taktiež sa tu nájde kopa úplne zbytočných efektov, napríklad lietajúce klúče, bez ktorých by sa tento horor pokojne zaobišiel. Musím pochváliť taktiež interiér, v ktorom sa natáčalo, pretože dom bol velmi priestranný, a tak sa divák nemusel stále pozerať na dej v malom počte miestností, ale na dej v nespočetnom množstve miestností. Potešil ma džíp Ford Bronco, ktorý sa objavil v minuloročnom The Pact II a objavil sa aj tu. Záverečný soundtrack som si prehral niekolko krát, pretože sa mi velmi páčil, aj keď takúto hudbu vôbec nemusím. + herec z Mercy + herec z The Pact II + herečka z Final Destination a Final Destination 2 ()

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Otvorene, čakal som to o dosť lepšie.Nevidel som trailer ani nič ale opis vyzeral zaujímavo aj keď je dosť nepresný.Pre mňa najväčšie prekvapenie je to že "duchovia" vyzerali na začiatku celkom dobre, no vôbec neboli strašidelný.Teda vôbec sa tvorcovia nepokúsili o nejaký Jumpscar, ak nerátam začiatok.Hlavná hrdinka naozaj sexy.Celkovo by som dal 3 ale musím súhlasiť s ostatnými koniec bol strašne debilný a celé to pokazil.Šancu tomu dajte ale veľa nečakajte.Malo to radšej ostať pri obyčajnom strašení. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Mám rád túto obohranú platňu - barák a v ňom rodinka, ktorú terorizujú bubáci. Navyše tento snímok na záver prišiel aj so scifi motívom akejsi časovo-priestorovej slučky, čo mám tiež hrozne rád. Len čo z toho, keď réžia nestála ani za myší prd? Možno až na jednu scénu s práčkou nudné, nezáživné a nestrašidelné. Skrátka, režisérovi sa vonkoncom nepodarilo vytvoriť hororovú atmosféru a tak túto otrepanú žánrovú schému divákovi aspoň trocha zatraktívniť. 40/100 ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama