Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) sa po druhýkrát stanú rodičmi, a preto sa rozhodnú vymeniť svoj dom za väčší. Ich obydlie sa však stáva nepredajným, keď sa novými susedmi manželov stane banda študentiek, ktoré si život mýlia s nikdy nekončiacim večierkom. V duchu hesla "Spanie je len pre slabochov!" neberú ohľad na nič a na nikoho. Mac a Sally veľmi rýchlo zistia, že osvedčené triky, ktoré zabrali na chalanov, (nevynímajúc populárne schovávanie airbagov do gauča v obývačke), na ostrieľané vysokoškoláčky na čele s Chloe Grace Moretz ani zďaleka neplatí. A keďže Radnerovcov tlačí čas, zavolajú si nečakanú posilu. Tou posilou nie je nik iný ako Teddy Sanders (Zac Efron), bývalého nepriateľ číslo jedna. S jeho pomocou zaútočia s novým arzenálom zbraní, ktoré by mali neskrotné susedky zaručene vypudiť. Lenže dievčenské impérium je pripravené vrátiť každý úder. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (20)

Trailer 1

Recenzie (264)

filmfanouch 

všetky recenzie používateľa

Sousedi 2 je pokračování hitu z roku 2014. To vydělalo hrozně moc peněz (rozpočet 20 milionů, vydělek 270 milionů) a tak se musel Seth Rogen (kterého mám v oblibě) domyslet jak natočit pokračování. A vymyslel originální způsob místo bratrstva nasadit sesterstvo. Film je zábavná komedie při které je vtipných momentů mnoho. Celkové obsazení je v pohodě a nudit se rozhodně nebudete. Jediný problém je v tom že pokud jste alergičtí na slovo sexizmus tak budete při tomhle filmu trpět. Jinak je to ale v pohodě komedie u které by mi trojka nevadila (Divných sousedů je mnoho). ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Ešte horšie ako jednotka. Aspoň od Setha Rogena som čakal viac. Pár gagov mu síce vyšlo,ale inak žiadna sláva - nezáživné, nudné a často aj trápne. Chcelo to hlavne lepší scenár a vymenil by som aj pár hercov. Napr. Chloë Grace Moretz sa mi do komédií moc nehodí, ale to je subjektívne, uznávam. Len podpriemer. 40/100 ()

Reklama

Praxis 

všetky recenzie používateľa

O pár fekálních fórků horší než předchozí díl. Dvojka trpí klasickými neduhy - všechno větší, všeho více a prostě víc namachrovaně. Zároveň víte, jak to skončí - všichni si padnou kolem krku a bude to OK. Neříkám, že jsem se neusmál, pár momentů bylo vážně hodně WTF vtipných, ale většinou jsem si klepal na čelo a říkal si - AHA? 50% ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

jednička byla trošku přitažená za vlasy,ale byla zároveň celkem fajn a vtipná.Dvojka je oproti tomu neskutečně ukřičená,otravná a hloupá.Ne snad že bych čekal že se hlavní postavy budou chovat logicky a racionálně,ale tady už je to prostě moc.Pár vtipů tu sice je výborných,ale bohužel nedokáží zachránit tu bídu a nudu okolo...40% ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

A keď už sme videli prvý film, tka si môžeme niečo povedať aj o tohtoročnom pokračovaní. Mám pocit, že rovnako ako v prvom filme je aj v druhom dostatočný počet dobrých momentov, ktoré ho vedia ťahať a aspoň je to komédia, ktorá má nejakú pointu a celkom to funguje. Seth Rogen a Rose Byrne sú stále vynikajúci a rovnako super je aj zábava, ktorú prináša Zac Efron. Musím povedať, že tento chalan ma poslednej dobe skutočne vie pobaviť a je vidno na ňom, že nie je len hviezdička od Disney, ktorá sa nikam neposunie. Chloe Grace Moretz je v pohode a musím povedať aj fakt, že myšlienka sesterstva nie je podľa mňa úplne zlá. Akurát keby to skutočne neubližovalo druhým, ktorí môžu mať na krku skutočné problémy. Je asi pravda, že v tomto filme sa dali veci riešiť jednoduchšie než spôsobom, ktorí si vybrali naši hrdinovia, ale to je už ich vec ako budú riešiť svoje starosti. Opätovne som sa pobavil, takže znovu hovorím, zabavte sa aj vy. Hodnotenie: B- ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (7)

  • Kelly (Rose Byrne) se v jedné scéně ptá své dcery Stelly: "Do you see things that I don't?" ("Vidíš věci, které já nevidím?"), čímž odkazuje na roli, kterou Rose Byrne hrála v hororu Insidious (2010) a jeho pokračování Insidious 2 (2013). (Stanislaus)

Reklama

Reklama