Reklama

Reklama

Všemohúci

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 15 h 38 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrajú:

Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio, Bradley Cooper, Desmond Harrington, Marko Caka, Doris McCarthy, Ari Fliakos (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(22)

Predstavte si, že by ste mohli využiť potenciál vášho mozgu na sto percent. Predstavte si dokonalú pamäť, neuveriteľnú úroveň vnímania a štvormiestnu hodnotu IQ. Presne takú moc poskytuje záhadná droga zvaná NZT, ktorú jedného dňa užije aj obyčajný mladý muž Brian Finch. Zo všedného človeka sa tak stáva dokonalo mysliaca ľudská bytosť, čo si všimne aj agentka Rebecca Harrisová a FBI tak razom získa ten najlepší zdroj, aký kedy mala. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie používateľa MartinezZ k tomuto seriálu (1)

Všemohúci (2015) 

Původně jsem čekal, že by mohli nějak seriálově navázat právě na výtečný Limitless a rozehrát něco trochu bokem. Bohužel postupem času se to zvrhlo v komedii (a žánry mají být tedy uvedeny Drama / Komedie / Sci-Fi - thrilleru tam není ani za mák) a následně v parodii Limitless filmu. vydržel jsem to 6 dílů a sedmý v půlce utnul. Naprosto nesmyslné všechno popírající zcela logiku čehokoliv a Bradleyho je mi líto, že ho do toho uvrtali, byť i jen jako štěky. --- Nesmyslný výběr hlavního blba Cooperem, nesmyslné přizvání postavy k FBI jednotce, nesmyslné chování hlavní postavy (i s NZT je to trubka), nesmyslné chování agentky, její zbytečný přicrmdávač parťák, mimózní šéfová, všechny ostatní postavy jsou na drogách a scénáristé dvojnásob.Škoda zabitého dobrého námětu, poskvrněného, zadupaného. ~ 1,5* ()

Reklama

Reklama