Reklama

Reklama

Sweet Home

  • Poľsko Ostatni lokator
Trailer

Alicia (Ingrid García Jonsson) zarezervuje byt v starom paneláku, aby tu oslávila narodeniny svojho priateľa a prichystala mu malú oslavu. Ich plány na romantický večer však prekazí trio nájomných vrahov, ktoré si sem prišlo urobiť svoju prácu. Z oboch sa tak stanú neplánované terče pre zabijakov. (Marceloo)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (60)

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

Hlavně v první polovině je Sweet Home až ubíjející svou bezradností. Kdykoli je třeba nějak posunout nebo zkomplikovat děj, stane se tak tím způsobem, že některé kladné postavě něco upadne, o něco zakopne nebo jí zazvoní mobil, čímž na sebe záporáky upozorní. Plus předimenzovaná, návodná strašidelná hudba, která ve výsledku působí až kontraproduktivně. Úplně dobrým rozhodnutím nebylo ani natáčení z větší části v angličtině, protože zdejší španělští herci ji moc přesvědčivě nedávají (předpokládám, že ten anglicko-španělský BluRay je originální verze, nikoli dabing). Občas je to pak nechtěně vtipné. Plusem je naopak docela hodně vymazlená technická stránka a nástup respekt budícího bosse v závěrečné třetině. Nechal jsem se v tomto případě tak trochu opít rohlíkem a udělím alespoň tři hvězdy, byť mi rozum říká, že bych měl jít ještě o něco níž. ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Až do príchodu veľkého zlého ujca som nemal pocit, že Sweet Home sa zaraďuje žánrovo pod horor. Toľko k prvým dvom približne tretinám snímku, ktoré som ako tak prekúsol. Ani po nástupe hlavného záporáka som síce nejak významne nezaznamenal zmenu čo sa žánrového hľadiska týka, ale aspoň začal film naberať aké také grády pretože Mr. Bad Guy sa so svojimi obeťami naozaj nepáral (hádam len ku koncu, aby sa nepovedalo). Vo výslednej rovnici to ale na hodnotení veľký zárez nespraví, možno tak hviezdu navyše. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

V nesprávnu dobu na nesprávnom mieste sa ocitá mladá realitná makléra spolu s priateľom, ktorí sa v jednej zo starších budov nečakane stávajú svedkom vraždy posledného nájomníka. Z vytúženého romantického večera sa tak stáva súboj na život a na smrť s trojicou bezcitných vrahov. Prečo sa ja len "cítim urazený" keď sledujem film, kde inteligencia postáv nedosahuje ani len úroveň ľudí s IQ 70, ktorí si ho zápisom do zdravotnej karty plnohodnotne zaslúžili. Čiastočná chvála aspoň za poslednú pol hodinku, inak by moje hodnotenie "zamávalo" s nejedným užívateľom milujúcim horor žáner. Tento z džungle do paneláku presunutý "Eden Lake" padne k hodnoteniu 50% skôr ako 100 krát povieš: "strč prst skrz krk" - 50%. ()

Kudly4 

všetky recenzie používateľa

I přes krátkou stopáž, jsem se tak nějak po té nudnější polovině (vánoční úvod, ale příjemně navnadil) cítil zklamaný. No naštěstí po té amatérské partičce, přišel na scénu pravý čistič, který se fakt s ničím nesral a teprve s ním nastalo to pořádné dusno v baráku. Dojde na pár pěkných Gore scén, hlavní dvojice byla celkem sympatická a finále hezky ujetý, přímo pod kanálem z rušné ulice, fightík mezi blondýnou ve spodním prádle a nabušeným řezníkem. Ale přijde mi, že takových Hororů, jako je Sweet Home, jsem už viděl mraky a více jak na tři * to tady asi nevidím. ()

petero 

všetky recenzie používateľa

Španielske horory budú vždy zaujímave už len tým, že sú španielske (prostredie, reč, spracovanie) a nie inak je to aj tu. Ale keď to začne srať angličtina, je zle. Najviac mi však vadí, keď ma film nepohltí a ja premýšľam prečo je to tak a nie tak a idiot ako sa chová, s tým mám sympatizovať, a vlamači sú asi úplní hlupáci a ich šéf je hlúpy tiež len je veľký a silný. A skrátka hľadám negatíva a to je zle. ()

Galéria (30)

Reklama

Reklama