Reklama

Reklama

Mythica: Hľadanie hrdinov

  • Česko Mythica: Hledání hrdinů (viac)

Obsahy(1)

V dávnom mýtickom svete, ktorý ovládajú bohovia, čarodejníci, draky, netvory a obludy, žije mladá kúzelníčka Marek, obdarená neobyčajnými a nadprirodznými schopnosťami. Sníva o živote plnom dobrodružstiev a výnimočných hrdinských činov, ale toho sa jej ako otrokyni nedostáva. Zlom nastane v okamihu, keď stretne kňažku Teelu. Postihlo ju nešťastie a potrebuje pomoc pri hľadaní svojej sestry, ktorú uniesol gigantický divoký netvor. Kúzelníčka Marek jej sľúbi podporu a zostaví skupinu na všetko odhodlaných bojovníkov, aby kňažkinu sestru našli a spoločne ju vyslobodili z pazúrov beštie. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

alienemo

alienemo (hodnotenie, recenzie)

Proste..Jana

Povedal by som, že aj pokračovania su na rovnakej úrovni. Nevidel som asi len poslednú časť ale niekedy na to dôjde. Je to céčko, rozpočet to ma ako céčko, všetci herci vedia, že je to céčko a hlavne to vedia aj režisér a scenáristi. A je vidno, že sa to na nič inée ani nehrá.

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnotenie, recenzie)

Vzhledem k místnímu hodnocení jsem čekala něco fakt špatnýho, ale ani omylem to nebylo tak zlé. Ocenila jsem film na 4 hvězdy, protože jsem očekávala zklamání, které se nedostavilo, naopak. 

na príspevok reagoval alienemo

Reklama

Reklama