Reklama

Reklama

Slipknot - The Devil In I

(hudobný videoklip)
Krátkometrážny / Hudobný
USA, 2014

Recenzie (10)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Posadnutosť depresívnymi a násilnými predstavami je tu zjavná. Aj keď je to už predsa len pritiahnuté za pačesy, poklona za skvelé spracovanie. ()

Reklama

TheDon 

všetky recenzie používateľa

Neuvěřitelnej gore klip. Já Slipknot žeru a tohle je prostě majstrštyk. Lítající hlavy, roztrhaný ksichty, fantastický ! A o pěveckých kvalitách Coreyho Taylora už dávno nikdo nepochybuje. 100% P.s: Podobnost s oblečením muslimek a sebevražednými atentáty je čistě náhodná muhaha ()

GTS_PUNK 

všetky recenzie používateľa

"Step inside, see the Devil in I..." Poriadne nadupaný a vyšperkovaný song The Devil In I vo forme videoklipu. Na scéne sa poprvýkrát objavujú basgitarista Alessandro "Vman" Venturella a bubeník Jay Weinberg, ktorí prechádzajú pomyselným krstom, keď ich zvyšní členovia kapely dobodajú nožmi, zatiaľ čo sú pripútaní k elektrickým invalidným vozíkom. Ale aby si bolesti neužili len oni dvaja, ostatní deštruktívnym spôsobom odstraňujú svoje staré "ja". Doďobanie krkavcami, rozkúsanie psom, roztrhanie si tváre, kanibalizmus, odpálenie sa a upálenie zaživa spojené s obesením. Dostatok brutality aj na takých pánov, akými sú Slipknot. The Devil In I patrí k tomu najlepšiemu z albumu ".5: The Gray Chapter" a vynikajúci song je v tomto prípade doplnený aj parádne tvrdým videoklipom. Tvrdým nielen hudobne, ale v tomto prípade aj vizuálne. ()

Zaujímavosti (2)

  • Klip zobrazuje členy v jejich současných maskách ze současného alba, kteří mají na sobě černé obleky a poté i v jejich starých maskách z předchozího alba, když na sobě mají bílé obleky. (ČSFD)
  • Prvý videoklip Slipknot, v ktorom sa predstavili dvaja noví členovia skupiny – bubeník Jay Weinberg a basgitarista Alessandro "Vman" Venturella. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama