Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všetko alebo nič je príbehom o vzťahoch, ktoré nás valcujú, o ženskom priateľstve, ktoré nás chráni, o mužoch, na ktorých sa nezabúda... aj keď vlastne toho nie sú hodní. Príbeh popretkávaný sarkazmom, humorom, hnevom, beznádejou, vášňou, smiechom, slzami, mužským egom a ženským sebavedomím. Príbeh tak skutočný, že v ňom objavíte samých seba... (Continental film)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (449)

Radko 

všetky recenzie používateľa

Zopár komentátorov píše, že toto je film pre ženy. A tak som ohodnotil film na základe ich názorov naň. Tu sú. Prvá: "Blbosť, nedopozerala som to". Druhá: "Jéžiš, hrozná pičovina." Tretia: "Mne sa to celkom páčilo." Štvrtá: "Nepáčilo sa mi to. Hlavné postavy ma totálne štvali." Piata: "Nevidela som." Priemer: 0+0+80+20 +?/ 5 = 20% = jedna *. ()

Big Bear odpad!

všetky recenzie používateľa

Už toho mám dost - tohohle typu českých komedií. Budu tedy nemilosrdný jak katova sekyra při dopadu. Jaké to bylo? Debilní, afektované, přeslazené, nevtipné, nedojemné, nelogické, nereálné, trapné ... výčet přídavných jmen může pokračovat dál, já však už skončím a dodám ještě - dabované. Ano. Tohle všechno tenhle film je. Ano asi nejsem Mařka, která sní o tom, že si vezme developera s meďourem, který ji letadlem odveze do Itošky, kde se jí konečně zmocní a jako správný samec jí to udělá ve sprše v kalhotách a košili... (předpokládám, že několikrát!). A kdyby snad developer nebyl to pravé, je tu doktor z hor, který netouží po něčem jiném, než po svobodné matce. Ten nemá meďoura, ale v kufříku Panadol ! No nevím, ale pohádkoví princové dříve měli mnohem větší charisma než tito syntetičtí panáci. Už dlouho se čas u filmu tak pomalu nevlekl jako zde. A už dlouho jsem od půlky neuvažoval rovnou o odpadu. Jenže film měl jedno plus. Táňu. Táňu já rád. Pro Táňu všechno a tak jsem se rozhodl pro jednu jedinou hvězdičku. Už naskočily závěrečné titule, když na scénu přišel Leoš... Aůůůůůúúúúúúíííí. Opět jsem zaúpěl a řekl jednoznačně , NE. Tohle je prostě na odpad... Hrůza, děs běs! ODPAD ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak tupý a jednoduchý scenár, ako je samotná autorka tohto veľdiela. Hnusne vulgárne a všade samý sex, debata o ňom neustane ani pri rozbaľovaní vianočných darčekov a prítomnosti malých detí. Na dôvažok musíme pridať homosexuálov, aby sme boli politicky krásne korektní, a tak si Kostelný konečne mohol zahrať v životnej roli. Hral totiž samého seba a div sa pod ním sneh neroztopil. Paradoxne bol však on sám najlepším hercom. Následne prichádzajú romantické scény, pri ktorých nejednému vypadne slzička z oka. Nenápadné uviaznutie na lanovke, popraskané buzi pery, hromadná sauna. Čerešňou na torte je monštruózne prehrávanie Pauhofovej a Issovej. Keď prvá menovaná už nevie, ako to zachrániť a jej postava ju vlastne ani nepustí niečo hrať, siahne po svojej osvedčenej finte, ukáže kozy. Celkovo je na mieste porovnanie s Rosamunde Pilcher s tým, že je to ešte horšie. ()

necisty 

všetky recenzie používateľa

Hlavní kostrou a postavami je to strašná vyžíračka Bridget Jonesové. Příliš dlouhé, moc zakomponovaných zbytečných příběhů, klidně mohli natočit víc dílů, takhle jsem jen znuděně čekal, co tam ještě udělají za zvrat, který byl ke všemu silně předvídatelný. Ta blonďatá píča, myslím tu herečku nebo postavu (ten vtip byl super), kterou hrála tam byla naprosto zbytečná a už mě dosazovaní takových postav začíná v českých filmech srát, protože jinde to nemají. Dabing nebyl zvládnutý na jedničku. Ale hlavně je to bohužel důkazem toho, že Češi neumí vymyslet vlastní dobrou zápletku a tak vyžírají ostatní osvědčené. Přes všechny tyto negativa, jsem se dlouho takhle v kině nenasmál. Bylo to nesmírně kvalitně zahrané, Táňa je neuvěřitelná! Petr Vaněk sekunduje s buzikem a kazí to jen na lyžích, kde se to asi hraje hodně těžce, ostatní o nic horší. Každopádně pro pátou hvězdu jsem se rozhodl po posledním záběru na Michala Žebrowského, to byla paní Ferencová třešnička na dortu i včetně toho náramku. ... GA Cinema ()

hygienik 

všetky recenzie používateľa

WTF? To mi vážne chcú nahovoriť, že keď má dievča 15 ide jej o TO a keď má 35 ide jej o TO? Neverím. A to klišé o bohatom krásavcovi... to si už mohli odpustiť. A čo tak monogamný vzťah na celý život, pani Urbaníková? Čo tak rekonštrukcia nefunkčného manželstva? Neprišlo mi to vtipné, je mi z toho smutno. ()

Galéria (99)

Zaujímavosti (31)

  • Úplne prvý scenár na film obsahoval dvakrát viac obrazov a scén, ako sa napokon reálne nakrútilo. Eva Urbaníková (autorka predlohy) s režisérkou Martou Ferencovou museli scenár odložiť na tri mesiace, aby sa k nemu dokázali vrátiť s červeným perom, ktorým vo veľkom škrtali. Jeden z oslovených dramaturgov dokonca autorke poradil, aby sa Vanda (Klára Issová) s Lindou (Tatiana Pauhofová) vo filme pohádali a dostali do konfliktu, aby bolo napätie. To ale Evita odmietla s tým, že tieto dve sú nerozlučné v dobrom aj v zlom. (monalisa69)

Reklama

Reklama