Reklama

Reklama

Blitz - New Age

(hudobný videoklip)
Krátkometrážny / Hudobný
Veľká Británia, 1983, 3 min

Recenzie (3)

Jello Biafra 

všetky recenzie používateľa

Dnes už mierne zabudnutá Street-punková skupina známa predovšetkým z dokumentu UK/DK. Suverénne najslávnejší singel od tejto kapely, z ktorého je krásne cítiť atmosféra britských ulíc a časov, kedy bola Oi! subkultúra ešte svieža a rebelská a rozhodne sa neobmedzovala na hlúpe stereotypy tak ako teraz. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Blitz je kapela z anglického mesta New Mills. Bola aktívna v rokoch 1980 až 2007. Najmä na začiatku svojej hudobnej kariery patrila medzi tie skupiny, ktoré výrazne ovplyvnili Oi/punkovú scénu. Na ich koncertoch sa stretávali ortodoxní punkeri s working class skinheads a výborne sa spoločne zabávali. Punks and Skins United! Asi najväčším ich hitom bol song "New Age", ku ktorému v roku 1983 natočili i jednoduchý videoklip. "...And the kids on the street. And the kids everywhere. And all I gotta say is the kids don't care..." https://www.youtube.com/watch?v=vyS4Wduyux8 **** ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Hodnotenie nieje samozrejme za hudobný výkon, ten má predsa len niečo do seba, ale za videoklip, ktorý dupľom nemá nič do seba. ()

Reklama

Reklama