Reklama

Reklama

Momentum

  • Česko Hybná síla (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Keď sa Alex, ostrieľanej zlodejke s tajomnou minulosťou, omylom podarí prezradiť svoju totožnosť počas plánovanej rutinnej lúpeže, vzápätí sa ocitne zapletená do vládneho sprisahania a vtiahnutá do smrtiacej hry na mačku a na myš s nebezpečným vrahom a jeho tímom zabijakov. Alex, vyzbrojená vlastným arzenálom smrtiacich nástrojov a schopností, je rozhodnutá pomstiť svojich zavraždených priateľov a odhaliť pravdu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (89)

Mirokukii 

všetky recenzie používateľa

Akční céčko (hlavně pro tu natočenou akci) se žhavou Kurylenko, o jejíchž skvělých schopnostech (myšleno její postavy v tomto filmu) jsem nucen doumat po celý film. Jako protipól tu vystupuje Purefoy, který se sice tváří jako jistý sexy štramák, ukáže se však, že ve výsledku spíš kecá než jedná, což u záporáka není nikdy dobré. Na závěr dojde k překvapivému (pro mne opravdu překvapivému) odhalení, o čem že to celý ten film je (data na USB znáte to... všichni to chtěj, tak co na nich proklatě vlastně je), ale dojem to opravdu nespraví. ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Úderný úvod žiaľ svojou kvalitou predbehol zbytok filmu. A otvorený koniec, ktorý mal lákať na novú sériu, ku ktorej žiaľ nedošlo, tomu tiež moc nepomohol. Nechápme sa zle. Je to slušné béčko, dosť akcie, pozerateľná choreografia súbojov, dobrý záporák a Oľga je fajn, ale nie je to nič, na čo by človek nemusel zabudnúť hneď po dopozeraní. To taký Hitman z 2007 rovnaké béčko, samozrejme s lepším obsadením bol niekde inde. Podobne nový Hitman a kopa iných filmov. Hitman ma napadol len a len kvôli Oľge, inak by som to zrovnával s inými kúskami. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Tomu to filmu škodí len jedna vec. Citeľná lacnota a nemohúcnosť vyplávať z B-čkových vôd. Inak kacia od začiatku do konca, žiadne zbytočne prešpekulované zvraty, jasné motivácie a dokonca aj solídne obsadenie. A nie, rosím nerobte pokračovanie. Radšej prequell, s trošku lepším rozpočtom a v nejakej zaujímavej lokalite. 3 z 5 ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Síce ide o všednú americkú thrillerovú záležitosť, ale aspoň to má nejaký feeling a je to celkom pozerateľné. Najmä sa dobre pozerá na Olgu Kurylenko. Myslím si, že občas je to celkom zábavné a ani akcia nie je vo filme najhoršia. Keby len ten príbeh bol zaujímavejší a keby viac vyťažil z faktu, že obsadili do filmu Morgana Freemana. Som rád, že som film videl, určite sa k nemu viac nevrátim... ale myslím si, že sa to v budúcnosti uchytí na tv Dajto. ()

KoRner 

všetky recenzie používateľa

Nedomyslený krimi film s nepodarenými akčnými scénami. Vydržal som pri tom iba kvôli Oľge, na ktorú sa dobre pozerá keď mláti mafiánov v župane, a Purefoyovi, ktorého však ukecaný záporák po čase začne nudiť. A to som sa tešil na bitku s tou kočkou v ihličkách, film sa proste vôbec nedrží pravidiel žánru. No a Freeman tam má asi tri scény a takmer vôbec nezasahuje do deja. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (3)

  • Během víkendu premiéry filmu ve Spojeném království se filmu podařilo vydělat pouze 46 liber (69 amerických dolarů) z 10 kin, ve kterých byl promítán. (GASTON73)
  • Film se natáčel v Kapském městě (Jihoafrická republika) a Los Angeles (Kalifornie, USA). (GASTON73)
  • Film měl celosvětovou premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu Fantasia 2015 22. července 2015 v Montréalu (Québec, Kanada), rodném městě režiséra. (GASTON73)

Reklama

Reklama