Reklama

Reklama

Momentum

  • Česko Hybná síla (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Keď sa Alex, ostrieľanej zlodejke s tajomnou minulosťou, omylom podarí prezradiť svoju totožnosť počas plánovanej rutinnej lúpeže, vzápätí sa ocitne zapletená do vládneho sprisahania a vtiahnutá do smrtiacej hry na mačku a na myš s nebezpečným vrahom a jeho tímom zabijakov. Alex, vyzbrojená vlastným arzenálom smrtiacich nástrojov a schopností, je rozhodnutá pomstiť svojich zavraždených priateľov a odhaliť pravdu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (89)

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Úderný úvod žiaľ svojou kvalitou predbehol zbytok filmu. A otvorený koniec, ktorý mal lákať na novú sériu, ku ktorej žiaľ nedošlo, tomu tiež moc nepomohol. Nechápme sa zle. Je to slušné béčko, dosť akcie, pozerateľná choreografia súbojov, dobrý záporák a Oľga je fajn, ale nie je to nič, na čo by človek nemusel zabudnúť hneď po dopozeraní. To taký Hitman z 2007 rovnaké béčko, samozrejme s lepším obsadením bol niekde inde. Podobne nový Hitman a kopa iných filmov. Hitman ma napadol len a len kvôli Oľge, inak by som to zrovnával s inými kúskami. ()

petero 

všetky recenzie používateľa

Slabá akčná záležitosť, ktorú nezachráni ani Olga. Vďaka futuristickým oblečkom v úvode som očakával že to bude trochu sci-fi ale nič. Obyčajné prestrelky a bitky ku koncu zabije zdĺhavé mučenie a aj sympatie si skôr získali tí bad-assovia ako tým čo by som mal držať palce. Akčňáky s modelkami v hlavnej úlohe je celkom dosť a všetky boli minimálne o triedu lepšie ako napr. Everly, Lucy či Salt. I tá Colombiana s tragédom Megatonom bola štýlovejšia. ()

Reklama

Hanys_ odpad!

všetky recenzie používateľa

Působilo to na mě jako pilot nějakého seriálu, který ale nikdy nebudu chtít vidět. Děj je jednoduchý a na první pohled všechno skvěle odsejpá, jenže akční scény jsou strašně špatně natočené, dialogy k smíchu a fakt, že se u toho všichni tváří tak strašně vážně, tu mizérii jenom podtrhuje. Navíc Purefoy je ještě otravnější než ve Following. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Pokud máte rádi béčkové filmy, tak tenhle je docela správně našlapaný a dostanete v něm to, co chcete. Trochu drsné scény, akční podívanou, nějaké ty zvraty a herce, které máte rádi. James Purefoy mě v tomhle docela překvapil a jeho postava zabiják a mučitele byla hodně zajímavá. Morgan Freeman bohužel spíš na okrasu. ()

kombajn 

všetky recenzie používateľa

Už od prvních dialogů bylo jasné, že scenáristi jeli na čtvrt plynu. Akce tam je, ale je to strašně blbě ukecané a v české verzi se navíc obsazení dabérky hlavní role totálně nevyvedlo. Jedna velká nuda korunovaná žvaněním u mučení. Zachraňuje to krapet finále na letišti. Olga už měla daleko lepší role.. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (3)

  • Film se natáčel v Kapském městě (Jihoafrická republika) a Los Angeles (Kalifornie, USA). (GASTON73)
  • Během víkendu premiéry filmu ve Spojeném království se filmu podařilo vydělat pouze 46 liber (69 amerických dolarů) z 10 kin, ve kterých byl promítán. (GASTON73)
  • Film měl celosvětovou premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu Fantasia 2015 22. července 2015 v Montréalu (Québec, Kanada), rodném městě režiséra. (GASTON73)

Reklama

Reklama