Reklama

Reklama

Horná Dolná

(seriál)
  • Česko Horná Dolná (festivalový názov)

Série(14) / Epizódy(161)

Obsahy(1)

Smiech je najlepší liek! Aj preto Televízia Markíza prináša na televízne obrazovky nový seriál s veľavravným názvom Horná Dolná. Vtipné príbehy svojráznych dedinských postavičiek si nepochybne zamilujete na prvý pohľad. Obyvateľmi Hornej Dolnej sú napríklad ambiciózny starosta, ktorý je voľnom čase vášnivým rybárom, kňaz, ktorý statočne bojuje s pokušeniami, ktoré mu prináša život, či policajt, ktorý sa venuje aj takej závažnej kriminalite ako stratený bicykel. Uvidíte, aké je to byť najväčším frajerom v dedine a zasmejete sa aj na súperení dvoch energických žien o priazeň mužov v obci. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (131)

janesX 

všetky recenzie používateľa

Odkaz pre slovenských filmárov: Mali by ste obsadzovať viac Romana Pomajbu, zo slovenských hercov naňho nemá nikto. Na druhej strane bola by ho škoda keby sa mal ukazovať v niektorých tých našich gýčoch. Horná Dolná: keby ste si dali viac záležať na scenári, lebo takmer vždy je tu ako na kare keď vás vysielajú.. Sory. ()

ecceHOMMO 

všetky recenzie používateľa

Sklamanie, prekvapivo?.... vlastne ani nie. Už štyridsaťpäť minútová, premrštená stopáž naznačovala, že ide len o komerčnú vojnu v prime time (Všade vo svete je podobný formát seriálu cca o polovicu kratší...asi vedia prečo). A to sa iba potvrdilo a potvrdzuje v každej časti!!! Byť to o polovicu kratšie mohol sa z toho stať možno i ďaľší kultoví seriál na našich obrazovkách, ale takto....Po štyroch odsledovaných častiach, môžem povedať, že ma žiadna nezaujala, výraznejšie nepobavila (samozrejme určité fragmenty podarené boli) a u mňa to tým pádom zapadne v prachu. ()

Reklama

klichem 

všetky recenzie používateľa

Naco pozerat dramy z americkeho brooklynu, ked mozete pozerat realisticku komediu zo slovenskych kopanic. A co ze je to trosku trapne a niektore z pouzitych vtipov ste uz poculi?! Ved ked sa niekto dokaze zabavit na komedii slunce-seno aj 100krat, dokaze sa zabavit aj na dolne hornej aspon raz. Pre mna nenarocne, ale predsa vtipne. Zatial hodnotim velmi pozitivne. Samostatnu hviezdicku by si zasluzilo zapojenie "hudobnych hitov" do deja. ()

Da_reba odpad!

všetky recenzie používateľa

Videl som z toho asi 15 minút a to mi úplne stačilo. Nezachráni to ani Sklár ani Polnišová. Veľmi ma mrzí že slovenská aj česká produkcia sa sústredí na tieto trápne pokuse skopírovať produkciu amerických TV staníc pretože to jednoducho nevedia! Chápem že cielová skupina sú ľudia s IQ pod 90 bodov a tí im to aj žerú ale na mňa je to jednoducho priveľa. Každý nový seriál je horší a horši... Zaslúžený odpad! ()

Brano 

všetky recenzie používateľa

Ja osobne som sa pobavil pri tomto seriály, príjemná oddychovka, s dobrou hudbou a hereckým obsadením (až na tú nepozerateľnú Evelyn, ktorá sa objavila v pár častiach, a všetky tieto časti som kvôli tejto mangalicii radšej preskočil) Ide v prvom rade o oddychovku, pri ktorej má človek vypnúť a miestami sa pobaviť. Pre mňa po dlhej dobe pozerateľný slovenský komediálny seriál, presne od čias Profesionálov som nič v našej TV pozerateľnejšie nevidel. Hodnotím len prvé série, kde hral ešte pán Kožka. Potom už neviem či došli autorom nápady, ale stal sa z toho nepozerateľny odpad, bez štipky humoru. ()

Galéria (674)

Zaujímavosti (13)

  • V epizóde s názvom "Návšteva" je si v scénke, keď Ďuro a Sojka idú do mesta, v odraze bočného skla auta možné všimnúť kameramana. (Johnny.ARN)
  • Pôvodne mala byť Horná Dolná iba 10-dielny letný seriál. (krasomama)
  • Podľa marketingového odborníka dokázal jeden diel seriálu zarobiť až 50 000 eur. (Zdroj: cas.sk) (YoZo8)

Reklama

Reklama