Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(160)

Obsahy(1)

Statok Holzmanka, kde sa uprostred nádhernej prírody chovajú ušľachtilé kone, v sebe ukrýva temné tajomstvo. Keďže minulosť je neúprosná, dobieha svojich aktérov a dávne hriechy sa pomaly začnú vynárať na povrch. V pozadí veľkej ságy zbohatlíckej rodiny Závodských a potomkov starého rodu Karpatských Nemcov - Holzmannovcov sa ukrýva utajený zločin z konca druhej svetovej vojny. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (54)

carlos 2010 odpad!

všetky recenzie používateľa

Naozaj chcem byť objektívny a nezatracovať tvorbu TV seriálov. Ale toto je vrchol. Upútavka hovorí, že ide o výpravný serial. Čo to znamená pre TV JOJ? Zopár záberov na hercov jazdiacich koňoch a zopár lyrických záberov prírody a koní. Scenár a herecké výkony sú štandardné, čiže slabota. Stupídne dialógy, nelogické správanie sa, dementní hrdinovia. Čiže pre mňa odpad, ale hlavne, že seriály sú IN. Ale tie na JOJ-ke asi nie. ()

avril4234 

všetky recenzie používateľa

To vážne? O_O Od tohto seriálu som úprimne čakala vyššie hodnotenie po toľkej chvále a spokojnosti v televízii, keď hovorili, že to získalo veľký úspech -už len kvôli koňom. Toto hodnotenie ma úprimne šokovalo (i keď u CSFD som na to zvyknutá). Mne sa práve toto zdá ako najlepší slovenský seriál (pričom tie ani ja nemám v obľube) a práve to prostredie, atmosféra a hlavne koníky na mňa dokopy pôsobia inak, než u iných slovenských seriálov. To jediné, čo by som vytkla je nedostatok screen timu pre kone a zameranie na ďalší lovestory. No i tak, veľmi ma uchvátila hudba -ako úvodná pieseň, rovnako tak aj BG hudba počas celého seriálu. Tá príroda, koníky a i dej je pre mňa z istých hľadísk zaujímavý (hlavne ma najviac zaujal "príbeh" Filipa a Margaréty, z tých ľudských príbehov). Ja sa teda nemám na čo sťažovať, čo by mi vyložene vadilo. Pre mňa rozhodne najlepší slovenský seriál. ()

Reklama

Berty00 

všetky recenzie používateľa

Ajkeď Divoké kone mal byť podľa ich slov iný ako všetky ostatné slovenské seriály no opäť použili svoj neuveriteľný skill a svojou tvorivou hlavičkou vytvorili niečo úžasné-hovno...1 hviezdu dám len kôli Lujze pretože je skvelá stand-up komička(No ajkeď tu svoj talent moc nevyužije...)Televízna stanica JoJ opäť láka veľa fanúšikov(najmä ženského pohlavia) vysokou sledovanosťou a ja musím povedať že pokračujte v tom čo robíte !... Máte veľký fanklub retardovaných tínedžeriek(česť vínimkám).. ()

Jard odpad!

všetky recenzie používateľa

Už len nápad vymyslieť nový denný seriál bol úplný nezmysel. Možno prvé časti mohli byť celkom dobré, ale čím sa denný seriál dlhšie vysiela, tým sa z toho stáva úplná primitívna telenovela. "Ten chce toho, támtá chce toho...a ten prenáša preprávky a ten len bedničky...". Ešte sa k tomu pridávajú každých 10 minút polhodinové reklamy TV Joj. Možno, keby to bolo na báze seriálu, ktorý ide len raz za týždeň, asi by som to pozerával. Určite, aj herci by robili pod menším stresom a zvýšila by sa kvalita obrazu aj scenáru. ()

moviepill 

všetky recenzie používateľa

Hoci nepatrím medzi vyznávačov seriálov, na tento som sa tešil. Nielen preto, že v ňom figurujú kone - moja odveká láska - ale aj vďaka, priznám sa, zaujímavým ukážkam. Začiatok prvého dielu ma príjemne prekvapil - od zaujímavej hudby, prácu s kamerou až po tých prvých povedzme 20 minút. Ale keď som začal každú chvíľu pozerať na hodiny a uvedomil som si, že sa do bodky naplnili moje obavy, vypol som TV a šiel spať. Naozaj - hudba po čase omrzí, hlavne kvôli neustále opakujúcim sa trom-štyrom motívom. Navyše je hudba aj v scénach, kde sa vôbec nehodí a posúva seriál do roviny telenoviel. No a napokon tie herecké výkony - snáď až na pánov Haverl a Romančík - sú úbohé. Detskí predstavitelia ZNOVA nesympatickí, zastúpení netalentovanými deckami s toporným herectvom. Je to škoda. Kto má rád kone, "vystrihá" si otrepanú zápletku o bohatej rodine a pokochá sa zábermi na krásne a ušľachtilé zvieratá. Nič iného ušľachtilého totiž na tomto seriáli nie je. ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama