Reklama

Reklama

Kabát: Jak ti šlapou Kabáti

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Hudobný / Krátkometrážny
Česko, 1996, 2 min

Obsahy(1)

Pieseň Jak ti šlapou Kabáti je poslednou skladbou na treťom oficiálnom štúdiovom albume "Colorado" od teplickej kapely Kabát, vydanom v septembri roku 1996 pod hlavičkou Monitor-EMI. Nejedná sa o ich klasický hard-rockový song, skôr ide o akýsi malý, vtipný bonus. Videoklip, ktorý bol k piesni nakrútený, je oslavou a poctou českému ľadovému hokeju, predovšetkým národnému mužstvu. Dokonca aj členovia kapely Kabát si na seba obliekli reprezentačné dresy, obuli si korčule, nasadili prilby a vyštartovali na ľadovú plochu. (MM_Ramone)

(viac)

Recenzie (3)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Nešálí-li mne paměť, tak trenéři Luděk Bukač se Slávou Lenerem na MS v hokeji v roce 1996 nenominovali pětku Josef Vojtek, Milan Špalek, Ota Váňa, Tomáš Krulich a Radek Hurčík. Nicméně při oslavě titulu zařval v šatně náš národní tým premiérovi Klausovi "Vašku, ty jsi nejlepší ...", s čímž zcela nesouhlasím, ale jako důvod ke vzniku tohoto klipu mi to stačí. A navíc mi to připomnělo radost z titulu mistrů světa po jedenácti letech, takže tentokrát klip těžce nadhodnotím. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Pieseň "Jak ti šlapou Kabáti" je poslednou skladbou na treťom oficiálnom štúdiovom albume "Colorado" od teplickej kapely Kabát. Vydali ho v septembri roku 1996 pod hlavičkou Monitor-EMI. Nie je to ich klasický hard rockový song, skôr sa jedná o akýsi malý vtipný bonus. Zaujímavý je i videoklip, ktorý bol ku nemu vyprodukovaný. Je to oslava a podcta českému ľadovému hokeju, predovšetkým národnému mužstvu. Dokonca aj členovia kapely Kabát na seba obliekli reprezentačné dresy, obuli si korčule, nasadili prilby a vyštartovali na ľadovú plochu. ** ()

Reklama

Reklama