Reklama

Reklama

Žiarlivosť môže niekedy priviesť človeka do veľkých problémov.
Ella (Mischa Barton) má podozrenie, že je jej snúbenec neverný. Vyberie sa preto aj so svojou kamarátkou do veľkého verejného skladu, kde v miestnosti, ktorá patrí jej snúbencovi, dúfa, že nájde niečo, čo by jej pomohlo jeho údajnú neveru dokázať. To, čo tam však nájdu, sa úplne vymyká ich predstavám. Začína sa boj o život. (misterz)

(viac)

Recenzie (24)

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Ja som to čakal teda lepšie. Začiatok je riadne svižný, v podstate sa celé to postupné zabíjanie začne do 5 minút, ako celok je to však nuda. Postavy extrémne nesympatické a fandiť sa nedá ani jednej. Zabitia slabé a to behanie po sklade časom tiež začne liezť na nervy. O tuposti postáv ani radšej nehovorím.  Nájdu sa tu však aj svetlé chvíľky, keď niektoré smrti sú celkom podarené a aj zvrat na konci sa mi páčil. Slabšie 2*. ()

AlistairMir 

všetky recenzie používateľa

Celkem příjemné překvápko. Nečekal jsem nic a ono se na to dalo v pohodě koukat aniž by hrozily tiky v oku nebo mozková obrna. Potěšil mě starej známej Robert Knepper známej hlavně z Útěku z vězení a z vybraných postav byl asi jedinej komu jsem nepřál bolestivou smrt. Hlavní hrdinka filmu je dutější než halloweenská dýně, což nám dokazuje celou řadou svých skutků, a to co předvede na konci filmu to je vrchol debility v té nejčistší formě. Ostatní taky rozumu moc nepobrali a tak bylo otázkou času kdy se blbostí nakazí i Robert. Když pomineme tupost postav tak prostředí obrovského skladu, kde každá chodba vypadá stejně bylo správně zneklidňující (čtvrté "patro" vedlo) a zabijácké cosi se mi taky líbilo. Závěrečná pointa za mě v cajku a hudba byla až překvapivě dobrá. Na jedno, dvě mrknutí rozhodně pohodová volba a za mě o dvě třídy vejš než Blood Shed. ()

Reklama

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Prvotřídní, takřka bezchybné vyvražďovací béčko, kterému bych z fleku vysolil plný počet, nebýt trapné postavy sadistického trapiče, respektive jeho představitele. Ale jinak samá pozitiva. Dokonale brakový námět, uspokojivá filmařina, dobré interiéry podzemních skladů, rozmanitá a nesourodá skupina "zajatců" (evokující mi chvílemi filmy typu The Cube), pár slušných lekaček, na levné béčko skvělé masky sesponkovaných ubožáků a v neposlední řadě několik zajímavých, výrazných a přitom mně neznámých herců a hereček (nejvíc mě zaujala přesvědčivě zahraná fetka od Valene Kane, ta dáma množná opravdu něco bere). ()

wowylgu313 

všetky recenzie používateľa

Takové jakoby trochu o ničem ... příběhově je to moooc jednoduché a postupem filmu zjistíte že záporák je vlastně idiot a vše co by mělo bejt strašidelné nebo nechutné je vlastně slabší odvárek. Jedna jedinní brutalní scéna co se mi vybavuje , jinak takové nemastné, neslané ... je to jeden z mála filmů u ktereho ani nevim co pořadně do recenze napsat. Nečekejte žadné BUM, nečekejte žadné HURá. 35-40% za masky a pár přijatelných scének ... ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Už od začiatku som tušil prúser a to sa mi čiastočne aj vyplnilo. Najprv začnem pozitívom a tým je hlavne nápad, ktorý nebol originálny, zato mohol prekvapiť nejakými slušnými zvratmi či atmosférou. Ale neprekvapil, lebo tu vidíme nesympatickú bandu ťuťmákov, ktorí sa za chvíľku prezentovali tak, ako postavy podobne ladených filmov, napadli ma napríklad kocka, saw a podobne filmy, kde je partia postav odkázaná na svoje charaktery. Len tu tie charaktery neboli moc rozvinuté a myslím si, že tu nič nebolo rozvinuté. Vraždy boli slabé, hlavná pointa ešte slabšia a ten koniec, kde babenka už už bola na slobode, ale samozrejme sa tam niečo stalo, bolo už dokonalo doje...é. Logika sa niekam skryla a neprišla sa ukázať ani pred záverečnými titulkami, škoda toho, potenciál tam, ale bol, len nevyužitý. Slabé 2*. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama