Reklama

Reklama

Žiarlivosť môže niekedy priviesť človeka do veľkých problémov.
Ella (Mischa Barton) má podozrenie, že je jej snúbenec neverný. Vyberie sa preto aj so svojou kamarátkou do veľkého verejného skladu, kde v miestnosti, ktorá patrí jej snúbencovi, dúfa, že nájde niečo, čo by jej pomohlo jeho údajnú neveru dokázať. To, čo tam však nájdu, sa úplne vymyká ich predstavám. Začína sa boj o život. (misterz)

(viac)

Recenzie (24)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Britský snímek „The Hoarder“ v rámci hororového žánru nemá moc čím překvapit, ale je to dobrý průměr, který se nebere tolik vážně a snaží se vás alespoň trochu vyděsit. A pokud už ne vyděsit, tak z nějaké té scény byste mohli být i znechucení, a to se také počítá. Přitom snímek „The Hoarder“ není vyloženě nějak extra explicitní, ale pár hnusných nápadů se tu najde. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Kvôli podozreniu z nevery sa dve kamarátky rozhodnú navštíviť skladisko, v ktorom má úložný priestor aj podozrivý partner. Veria tomu, že ak má druh jednej z nich niečo na svedomí, určite skrýva dôkazy na tomto mieste. Po príchode a úspešnom vstupe však zisťujú, že miesto je viac, ako len obyčajný sklad. Zostanú uväznené a je len malá šanca, že sa z neznámej a obrovskej budovy dostanú von. - Na to, že som od toho nič nečakal a zo začiatku to vyzeralo nesmierne fádne, sa mi to celkom páčilo. Zaujímavé je hlavne prostredie, ktoré je pre horory tohto štýlu perfektne stvorené, pretože v podobných priestoroch môže človek objaviť čokolvek a je komplikované sa v nich orientovať. To monštrum tiež nevyzeralo zle, aj keď do masiek mohlo ísť trochu viac snahy. Záver ma celkom prekvapil a skončilo to dosť nepríjemne, takže vďaka prijatelnej dĺžke a menej predvídatelnej zápletke to hodnotím pozitívne. + herec z iZombie + herečka z L.A. Slasher ()

Reklama

wowylgu313 

všetky recenzie používateľa

Takové jakoby trochu o ničem ... příběhově je to moooc jednoduché a postupem filmu zjistíte že záporák je vlastně idiot a vše co by mělo bejt strašidelné nebo nechutné je vlastně slabší odvárek. Jedna jedinní brutalní scéna co se mi vybavuje , jinak takové nemastné, neslané ... je to jeden z mála filmů u ktereho ani nevim co pořadně do recenze napsat. Nečekejte žadné BUM, nečekejte žadné HURá. 35-40% za masky a pár přijatelných scének ... ()

Kudly4 

všetky recenzie používateľa

Válka skladů, to by asi čuměli co, hehe. No pustil jsem si to kvůli Mische Barton a je to klasicky průměr, jak jsem očekával. Mischa moc ty emoce zahrát neumí a celkově tu nic moc nepředvede, kromě toho failu v závěru, kdy už byla venku, skoro venku. Jedna dobrá morda - ruční cirkulárka, zbytek za moc nestál. Prostředí ale bylo fájn, ze začátku i dobrá atmosféra a závěrečná pointa bez pointy ? Navíc, tomu chlápkovi co to dělal, jsem to vůbec nevěřil. (108. hodnocení) ()

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Ja som to čakal teda lepšie. Začiatok je riadne svižný, v podstate sa celé to postupné zabíjanie začne do 5 minút, ako celok je to však nuda. Postavy extrémne nesympatické a fandiť sa nedá ani jednej. Zabitia slabé a to behanie po sklade časom tiež začne liezť na nervy. O tuposti postáv ani radšej nehovorím.  Nájdu sa tu však aj svetlé chvíľky, keď niektoré smrti sú celkom podarené a aj zvrat na konci sa mi páčil. Slabšie 2*. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama