Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) sú kamaráti už od detstva a ich vianočné stretnutie sa už dlhé roky pravidelne mení v noc plnú nespútaného hýrenia a bujarého veselia. Teraz však stoja na prahu dospelosti, tradícia sa chýli ku koncu a posledná spoločná párty by mala byť nezabudnuteľná. A preto je potrebné nájsť "Luskáčikovský bál" - Svätý grál všetkých vianočných večierkov. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (179)

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Tento komentář sponzorovala firma Red Bull: Odkazy prošpikovaná jízda na nejokázalejší vánoční párty v Novém Yorku. Geniální zfetovaný Rogen dává bránici zabrat každou druhou scénu. Jinak film o důležitosti Vánoc pro naši generaci. O kamarádství, děsu z toho mít děcko i strachu z neúspěchu v práci i životě. Těžká témata dávkována jeden pomalý šluk za druhým. A Michael Shannon je jako d(uch)ealer Vánoc skvělý. Scéna Žid v kostele nemá chybu. ()

Santino7 

všetky recenzie používateľa

Takto ladené strelené komédie (nesúce sa na vlne rýdzo rogenovského štýlu humoru) nijak cielene nevyhľadávam, avšak považujem ich v rámci mnou sledovaných filmov z času na čas za akési spestrenie, ktoré sem-tam i vcelku dobre dopadne - viď trebárs This Is the End alebo The Interview. Tentoraz som si myslel, že vzhľadom na podarený nápad a celkom slušnú početnosť cameí to môže byť presne ten prípad ale žiaľ, zázrak sa nekonal. Že ústredný príbeh nebude nič extra, s tým sa dalo počítať, no výsledok bol taký, že ono to skrátka nefungovalo ani čo sa týka tempa/celistvosti resp. konzistentnosti. Pokiaľ ústredné trio bolo pokope, tak to ešte celkom ušlo, avšak akonáhle sa rozdelili, jediným skutočne vtipným zostala Rogenova postava, ktorej podarené humorné scénky to značne zachraňovali (scéna v kostole, predpoveď budúcnosti, video pre staršiu verziu Isaaca, krv v nápoji atď.). Takisto vtipnými mi prišli vedľajšie postavy stvárnené Shannonom a Rogenovým večným parťákom Francom, inak však celkom slabota, čakal som viac. Čiže zabaviť sa tu dá (na klasicky stupídnom humore týkajúcom sa prevažne alkoholu, drog, náboženstiev a celkovo nekorektnosti), ale o poznanie menej, než by som od tejto partičky čakal. 45% ()

Reklama

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Tak som si to zrátal: Videl som s Rogenom 34 filmov a menej ako tri hviezdy som dal len na animák o Hortonovi. A teraz toto. Jeho snáď najzbytočnejšia - alebo lepšie - najprebytočnejšia komédia. A ten film natočil Levine. Prečo to nefunguje? Pretože je to všetko od romantiky, cez feťarinu, až po vianočnú rozprávku s elfmi, pričom jediné, čo dostáva dostatok priestoru je Rogenov trip. A ten je aj jediný vtipný. Všetko ostatné je navyše, Shannon jasný od druhej scény, Caplanka dostala scény dohromady asi štyri, z toho len tri krátke výstupy s Levittom a nakoniec má niečo medzi nimi dojímať? Na rozprávku to nemá atmosféru, na romantiku scenár ani postavy, na film o priateľstve dostatok chémie a na komédiu tomu chýba humor. Čo to bolo, kurva? ()

mclenin 

všetky recenzie používateľa

Absurdná zlátanina žánru párty komédií s vianočnou romantikou, prakticky bez príbehu, postavená len na situačných gagoch a Rogenovskom humore. Nie je to vyslovené peklo, ale ani žiaden vianočný zázrak. Vidieť to v podobnom stave, v akom sa nachádzali hlavní hrdinovia, by však iste bola o triedu vyššia zábava. ()

Slasher 

všetky recenzie používateľa

Pokud vám sedne Rogen, tak tohle je vlastně docela skvělá, místy "nasteroidovaná", divná a crazy vánoční komedie s Mackiem a Gordon-Levittem po jeho boku. Scéna v kostele s JUDE svetrem patří k jedné z nejsrandovnějších za pár let, hodně zvedám palec i za použití písniček a camea - především Mike Shannon tady byl jako osvícenej dealer hulení výbornej, pak taky klasickej James Franco nebo Miley Cyrus. Nebude to pro každýho, za mě bezva. Byl jsem celkem nasranej jak to tu před Vánoci nešlo do kin. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama