Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) sa po bolestivom rozchode stretáva s mužom, ktorý by mohol byť konečne tým pravým, teda len do momentu, kým zistí, že „Pán Dokonalý" (Sam Rockwell) má jednu zásadnú chybu - je to nájomný zabijak na úteku pred kartelovým gangom, ktorý ho zamestnáva. Než to však Martha zistí sú už do seba bláznivo zamilovaní. Rozhodne sa tak, že jediným riešením bude „Pána Dokonalého" napraviť. Jeho napravením je presvedčená natoľko, že pre vysnívaný vzťah je odhodlaná čeliť aj následkom v podobe úteku pred vraždiacim gangom. Martha postupom času v sebe objaví skrytý talent, ako byť užitočným parťákom vyvolenému zabijakovi. (Continental film)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (137)

figliar 

všetky recenzie používateľa

Klasická americká blbina, ale aj tak som sa zabavil. Príjemný herci, najmä dvojica Kendrick - Rockwell, romantika, akcia. Ak si chcete oddýchnuť večer v kine, určite neváhajte. Aj keď film nieje úplne originálny, ak od neho neočakávate viac než slušnú komédiu, sklamaný nebudete. Respektíve, ja som nebol. ()

Segrestor 

všetky recenzie používateľa

Tvůrci očividně lákají na Anu Kendick, takže, pokud ji vyloženě nemusíte, film vás bude od začátku dost rozčilovat. Té akce plné fajnes dokonalého zabijáka s až nelidskou rychlostí postřehu nakonec moc není a vy odcházíte od obrazovky s pocitem smíšeným a akorát přemýšlíte, čemu se to debilní Američané ještě jako dovedou smát. Ona Ana moc humorná není, taková spíš křeč. Smutník. Nabízí se otázka, jestli by druhý díl, kde už máme duo šílených zabijáků se super postřehem hotové, nebyl lepší. ()

Reklama

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Komédia, ktorá nevie čím chce byť. Chce byť pohodová, zábavná, uvoľnená, akčná, svižná, romantická, neotrelá a vo výsledku je všetkým, ale z každého len tak trošku. Zvláštna chémia medzi ústrednou dvojicou ako tak funguje, ale celý čas som mal pocit, že kedy sa to teda už konečne rozjede, kedy konečne humor začne využívať potenciál zápletky. Tie 2* sú vlastne moc, ale 1,5 * sa udeliť nedá, takže... ()

Eawy 

všetky recenzie používateľa

Ja som asi veľmi divná podľa toho ako vidím, že toto ľudia hodnotili skoro úplne inak ako ja. Pozerali sme ten istý film? Skvelý scenár s vtipnými vsuvkami od všetkých hercov, bláznivý príbeh, romantika, akcia, komédia v jednom s celkom príjemnou stopážou, kedy vám film nepripadá ani príliš dlhý ani príliš krátky. Sam Rockwell vo svojom živle a Anna Kendrick ho len nádherne doplňuje. Ja som sa príjemne zabavila. Naviac sa mi páčil aj soundtrack a My type od Saint Motel úplne vystihuje náturu tohto filmu. A aj ja nemám rada červených medvedíkov. 70% ()

Blazis34 

všetky recenzie používateľa

Ještě větší blbost než jsem doufal. Kdyby ve filmu nehrála Anna Kendrick, kterou jsem chtěl vidět v akci, asi bych se na něj ani nedíval. Děj je opravdu prazvláštní, obsahuje spoustu chyb, s realitou nemá nic dočinění a ani moc nepobaví. Musím být kritický avšak Pan Dokonalý mě nerozesmál a ústa mi chtěla říct frázi, která byla ve filmu použitá několikrát - What the f*ck? Co to je kurva je za blbost? Ani herecké výkony Rockwella a Kendrick mě nezaujaly, o sprostých holkách či skupině CIA, které hrají jen druhou notu ani nemluvě. Škoda, myslel jsem, že se zasměju, ale stupidita vyhrála a nepobavila. 30%, slabé dvě hvězdy. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama