Reklama

Reklama

Kung-fu joga: Honba za strateným pokladom

  • Česko Kung fu Yoga (viac)
Trailer 1

Spolu s indickou profesorkou Ashmitou (Disha Pataniová) a jej asistentkou Kyrou (Amyra Dasturová) sa čínsky archeológ Jack (Jackie Chan), ktorý pracuje v Múzeu terakotových bojovníkov v Xi'ane, vydáva hľadať starobylý poklad z Magadhy. Keď sa však chystajú dosiahnuť cieľ v tibetskej ľadovej jaskyni, zastaví ich - a takmer zabije - vodca militantnej povstaleckej skupiny Randall (Sonu Sood) . Následne urobia všetko pre to, aby Randalla zastavili skôr, než sa mu podarí raz a navždy rozlúštiť záhadu pokladu. Ďalšia cesta zavedie Jacka a Ashmita do Dubaja, kde sa má diamant z ľadovej jaskyne dražiť. A obaja si čoskoro uvedomia, že skutočný cieľ, pre ktorý podstupujú všetky tieto nebezpečenstva, sa musí nachádzať v indickom horskom chráme. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (43)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $65miliónovTržby USA $362,657Tržby Celosvetovo $257,739,000▐ Režisér Stanley Tong je až prílišný rutinér bez kúska nápadu. Dosť to trpí aj na dosť okatých trikoch, tie fakt bijú do očí. Celkovo výzor filmu pôsobí ako by chcel byť takým novodobým Indiana Jonesom ale ide úplne mimo vkusu, znesiteľnosti či dokonca nejakej tej pútavosti. Dejová kostra fakt chabá. /35%/ ()

Lacike odpad!

všetky recenzie používateľa

JFL to vystihol dokonale. Pribehovo to na prvy pohlad pripomina dalsi diel legendarnych Bozskych relikvii. Jackie je tu znova za archeologa, ktory patra po vzacnom poklade. Ale prevedenie je po kazdej stranke na tej najhoršej urovni. Dejova omacka je strasne nezazivna. Postavy nefunguju a dialogy su neznesitelne. Akakolvek gradacia absentuje. Proste sa len nahodne striedaju lokacie az sa na konci nejak nahodne dôjde do ciela a po kratkom suboji sa vsetci pomeria a zatancuju si. Dokonca tu je len minimum pokusov o humor a väcsinu filmu sa to tvari seriozne. Akcia je casto komplet CGI na urovni nejakej mizernej videohry. Nieco ako treti diel XXX ale v este ovela horšom prevedeni. CGI zvracajuci lev je uz len WTF ceresnickou na pokazenej torte. No a bitky su totalne predratovane. Na to, ze Jackie uz vo svojom pokrocilom veku nezvladne ani zakladne chvaty bez rychleho strihu, ktory im doda aspon stipku dynamiky, kaskaderov v akomkolvek narocnejsom kusku, ktory pred rokmi zvladol lavou zadnou a ze je nonstop zaveseny na dratoch, som si uz zvykol, ale ze su v rovnakom mizernom style prevedene bitky aj jeho mladsich kolegov je velmi bolestne. No a otravnym vrcholom behom celeho filmu je ta snaha o pchanie sa do zadku Indom. Vyznieva to este otravnejsie ako ked sa pchal do zadku Cinskej vlade v jeho nedavnych filmoch, ktore pôsobili aspon trochu seriozne. Toto vyzera absolutne detinsky a trashovo ako tie najhorsie Indicke filmy. Este otravnejsie pôsobi mizerna anglictina vsetkych zucastnenych. Preco vsetky tieto agitky Jackie toci v anglictine? Za nieco stoji len vyprava a exoticke lokacie v ktorych sa film odohrava. Vysledkom je film, ktory neponuka absolutne nic pre fanusikov starych dobrych Jackieho akcnych komedii. P.S.1: film som dopozeral na druhy den, lebo som pri nom v polovici zaspal. P.S.2: Aj napriek môjmu castemu prisnemu hodnoteniu je toto len druhy Jackieho film ktoremu som dal odpad. Takze fakt od tohto ruky prec. 1/10. ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Možno to označiť za akési spirituálne pokračovanie BOŽSKEJ RELIKVIE ( podobne ako iný Jackieho snímok, ČÍNSKY ZVEROKRUH ). A práve preto je to vlastne o tom, že z námetu sa veľa vytrieskať nedalo a v záplave podobných snímkov za posledné 4 dekády, to vlastne ani nemôže byť brané ako kritika. Avšak malo to na viac, nebyť umelohmotnej vizuálnej stránky, ktorá degraduje film na nižší level ako si zaslúži. Už len scéna automobilovej naháňačky, ktorá sa mohla stať príkladom pre to najlepšie, čo sa kedy natočilo, skončilo ako digitálny bordel ( naozaj neviem, koľko áut bolo vlastne skutočných ). Doba sa ale mení. ()

LangiJ 

všetky recenzie používateľa

Skvěle jsem se při téhle dobrodružné honbě za pokladem pobavila. Sice to není žádná super bomba a ne každému se to bude líbit, ale jako pohodovka na oddechnutí/vypnutí to u mě fungovalo. Když pominu ten strašný začátek, který mě při prvním koukání celkem vyděsil, nemám k tomu žádné výhrady. Mám ráda filmy o hledání pokladů, řešení záhad, takže dějem mi to hodně sedlo. Navíc se to odehrává v zajímavém prostředí (podzemní ledová jeskyně, dubajský luxus, indické chrámy), takže se na to pěkně kouká. Je tam i několik dost vtipných scén - na honičku se lvem v autě asi dlouho nezapomenu. No a na konci zaujal i taneček :) Přeloženo. ()

Playman odpad!

všetky recenzie používateľa

Proč Jackie? Proč? Scéna se lvem v autě je pro mě největší wtf, co jsem letos viděl. A že jsem viděl hodně sraček. A následná scéna, kdy se lev vybleje a pak se ve svejch zvratkách válí a rochní neni o moc lepší. :) Závěrečné bollywoodské taneční vystoupení s Jackiem v hl. roli je už jen taková třešnička na dortu. :) Jackie je prostě sellout, to nejde říct jinak, zaprodal všechny hodnoty co měl, aby se stal králem Číny. No aspoň bude mít přepychovej důchod. ()

Galéria (184)

Zaujímavosti (4)

  • Závěrečnou píseň „Endless Love“ nazpívali Jackie Chan a čínská chlapecká skupina M.I.C. (Rominator)

Reklama

Reklama