Reklama

Reklama

Kung-fu joga: Honba za strateným pokladom

  • Česko Kung fu Yoga (viac)
Trailer 1

Spolu s indickou profesorkou Ashmitou (Disha Pataniová) a jej asistentkou Kyrou (Amyra Dasturová) sa čínsky archeológ Jack (Jackie Chan), ktorý pracuje v Múzeu terakotových bojovníkov v Xi'ane, vydáva hľadať starobylý poklad z Magadhy. Keď sa však chystajú dosiahnuť cieľ v tibetskej ľadovej jaskyni, zastaví ich - a takmer zabije - vodca militantnej povstaleckej skupiny Randall (Sonu Sood) . Následne urobia všetko pre to, aby Randalla zastavili skôr, než sa mu podarí raz a navždy rozlúštiť záhadu pokladu. Ďalšia cesta zavedie Jacka a Ashmita do Dubaja, kde sa má diamant z ľadovej jaskyne dražiť. A obaja si čoskoro uvedomia, že skutočný cieľ, pre ktorý podstupujú všetky tieto nebezpečenstva, sa musí nachádzať v indickom horskom chráme. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (43)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Možno to označiť za akési spirituálne pokračovanie BOŽSKEJ RELIKVIE ( podobne ako iný Jackieho snímok, ČÍNSKY ZVEROKRUH ). A práve preto je to vlastne o tom, že z námetu sa veľa vytrieskať nedalo a v záplave podobných snímkov za posledné 4 dekády, to vlastne ani nemôže byť brané ako kritika. Avšak malo to na viac, nebyť umelohmotnej vizuálnej stránky, ktorá degraduje film na nižší level ako si zaslúži. Už len scéna automobilovej naháňačky, ktorá sa mohla stať príkladom pre to najlepšie, čo sa kedy natočilo, skončilo ako digitálny bordel ( naozaj neviem, koľko áut bolo vlastne skutočných ). Doba sa ale mení. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Tieto posledné Chanove filmy nie sú len zbesilé kung fu, ale aj poznávačky do minulosti s náučným podtextom. Tento pridal ešte luxusný dubaj, ničenie drahých áut, hordy zlata a prepojenie dvoch kultúr s najväčším počtom obyvateľov. Veľmi ma to bavilo, akcia správne dávkovaná. bitky dostatočne akčné, vtipný CGI lev ale hlavne ľahkosť a dobrá nálada, čo z toho sršala. 4 z 5 ()

Reklama

Prometheus69 

všetky recenzie používateľa

V podstatě je to božská Relikvie 5... Říznutá MacGyverem: Stracený poklad Atlantýdy... Já se bavil. Dokonce i ten záporák gentelman nevadil... Pač jsem na podobné věci z Indické Bolywoodské filmografie už tak nějak zvyklí... Akce, bojové umění, vtip, pasti, tajemství hledání..... poklad a trochu podivný závěrečný souboj, ale asi to tak prostě mělo skončit. Typický J.CH movie... nechápu ty Haty tady. Rozhodně lepší než Čínský zvěrokruh. 85% ()

Playman odpad!

všetky recenzie používateľa

Proč Jackie? Proč? Scéna se lvem v autě je pro mě největší wtf, co jsem letos viděl. A že jsem viděl hodně sraček. A následná scéna, kdy se lev vybleje a pak se ve svejch zvratkách válí a rochní neni o moc lepší. :) Závěrečné bollywoodské taneční vystoupení s Jackiem v hl. roli je už jen taková třešnička na dortu. :) Jackie je prostě sellout, to nejde říct jinak, zaprodal všechny hodnoty co měl, aby se stal králem Číny. No aspoň bude mít přepychovej důchod. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $65miliónovTržby USA $362,657Tržby Celosvetovo $257,739,000▐ Režisér Stanley Tong je až prílišný rutinér bez kúska nápadu. Dosť to trpí aj na dosť okatých trikoch, tie fakt bijú do očí. Celkovo výzor filmu pôsobí ako by chcel byť takým novodobým Indiana Jonesom ale ide úplne mimo vkusu, znesiteľnosti či dokonca nejakej tej pútavosti. Dejová kostra fakt chabá. /35%/ ()

Galéria (184)

Zaujímavosti (4)

  • Jméno postavy Jack Čchen je téměř totožné se jménem představitele této role, Jackie Chanem. (Yoshimitsu)
  • Závěrečnou píseň „Endless Love“ nazpívali Jackie Chan a čínská chlapecká skupina M.I.C. (Rominator)

Reklama

Reklama