Reklama

Reklama

The Cardigans - My Favourite Game

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný
USA, 1998, 4 min

Réžia:

Jonas Åkerlund

Hrajú:

Nina Persson

Recenzie (6)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Pieseň "My Favourite Game" je v poradí ôsma skladba zo štvrtého štúdiového albumu švédskej pop rockovej hudobnej skupiny The Cardigans. Album sa volá "Gran Turismo". Vyšiel devätnásteho októbra roku 1998. Ku songu "My Favourite Game" existujú dva oficiálne videoklipy. Jeden je len nudne zostrihaná jazda speváčky Niny Persson štýlovým kabrioletom a druhý je brutálny sebevraždený masaker plný krkolomných búračiek. Suicidal crash verzii dávam plný počet hviezdičiek. ***** ()

Radko 

všetky recenzie používateľa

My Favourite Song. Symbolizuje náladou aj vyústením klipu - divokej jazdy autom naprieč autostrádou - zánik legendárneho (a asi jediného naozaj o nezávislosť sa pokúšajúceho) rádia Ragtime. V ňom na sklonku jeho existencie túto výbornú skladbu skupiny The Cardigans púšťali. ()

Zaujímavosti (5)

  • Jedným z kaskadérov bol Kane Hodder, ktorý si zahral Jasona vo filmovej sérii Piatok trinásteho. Keď bola speváčka tínedžerkou, bola posadnutá hororovými filmami, takže to bolo pre ňu niečo výnimočné. (Raccoon.city)
  • Speváčka Nina Persson riadila auto Cadillac Eldorado kabriolet z roku 1974, ktoré ovládala v skutočnosti iba pár metrov a predstierala divokú jazdu. Auto bolo v skutočnosti kvôli bezpečnosti ťahané na vozíku. (Raccoon.city)
  • Videoklip bol pri rozpočte 220 000 amerických dolárov natočený v priebehu troch dní v Mohavskej púšti blízko Barstow v Kalifornii. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama