Reklama

Reklama

Krvavé zjavenie

  • Česko Krvavé zjevení (viac)
Trailer

Policajný detektív Galban nájde svojho kolegu a blízkeho priateľa Cullena zavraždeného v metre. Pri love na zabijakov Galban nadobudne podozrenie, že jeho partner mohol byť zapojený do obchodovania s drogami a namočený v policajnej korupcii. V priebehu Galbanovho vyšetrovania postupne zavraždia každého, kto Cullena poznal. Čím bližšie sa Galban dostáva k odhaleniu pravdy, tým viac ho Cullenova manželka Janine (Mira Sorvinová) a poručík Galway (Christopher McDonald) presviedčajú, aby pátranie ukončil. Obávajú sa, že najnovšie zistenia ho môžu zdiskreditovať, ak odhalí korupciu na policajnom oddelení. Galbanova jediná stopa je Isabel De La Cruz (Ana de Armasová), mladá Hispánka, ktorá žije podľa svojich vnútorných zákonov. Detektív ju zatiaľ nechce kontaktovať, aby neohrozil jej život. Isabel prežíva mystické stavy pod vplyvom síl, ktoré nepochádzajú z tohto sveta. Tak ako Galban, aj ona sa zaoberá vlastnými démonmi z minulosti, ktoré ju môžu doviezť k poznaniu pravdy. (TV JOJ)

(viac)

Videá (6)

Trailer

Recenzie (55)

knoxwile100 

všetky recenzie používateľa

Exposed by se dal teoreticky přirovnat ke stromu, na kterém již od počátku jara začnou všechna jablka hnít, až na jedno, krásně červné jablíčko, někde uprostřed mezi svými shnilými kolegy. Jablíčko se snaží mezi shnilými kolegy vydržet a udržet si v sobě svou šťávu a krásu co nejdýl to jen jde. Shnilá jablka začínají rychle, avšak postupně opadávat. Nakonec zbyde jen to jedinné krásně červené jablíčko. Jelikož ale každý vidí především hromadu shnilých sraček pod stromem, tak je nezbytné strom pořezat a spálit. Červené jablíčko je Ana de Armas a shnilá jablka jsou scénář, režie, hudba a ostatní kolegové herci. Je to fakt škoda, jelikož Ana hraje opravdu přesvědčivě, jenže ji opět umístily na špatný strom, jako bylo Nebezpečné pokušení. Snad dostane lepší příležitosti. ()

Rodriguez odpad!

všetky recenzie používateľa

Už od samého začátku jsem byl v rozpacích. Protože takový nesourodý slepenec jsem už hodně dlouho neviděl. Navíc kdo překládal, tak se evidentně neučil španělsky, protože tyto pasáže zůstaly jak si zapomenuty a to člověku moc na pozitivním smýšlení nepřidá. Po padesáti minutách jsem to vzdal, protože krom toho že tam "údajně" našli mrtvýho detektiva a toho že se kurvil se špatnou stranou, jsem nic jinýho z filmu nepobral! Hnus velebnosti! 0% ()

Reklama

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Jak udělat film a snažit se co nejvíce zabít jeho potenciál, který na začátku má. Keanu Reeves nám docela zestárnul, ale je celkem fajn, že zase hraje víc. Nevadí mi. Co mi ale vadí, to je tahle slátanina, která chvíli vypadá dobře, chvíli zase jako amatérský film. Tohle se moc nepovedlo. Keanu si ale rozhodně ostudu neutrhnul. ()

dalziel 

všetky recenzie používateľa

Radšej železnú reťazú po guloch als. ŽRPG ako toto znovu pretrpieť. Upútavky v telke vyzerali celkom OK. No pravda nemohla byť vzdialenejšia skutočnosti. Nikdy více !!! Plne podporujem začleňovanie  hendikepovaných ľudí do spoločnosti ,ale duševne chorým ľuďom by vážne nemali dávať režírovať  hollywoodske filmy. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Najhorší Reevesov film od Reťazovej reakcie. Snové, nadprirodzené úkazy sú natoľko WTF, že zrejme i menej chápavému divákovi musí byť skôr alebo aspoň neskôr jasné, že sa naňho šije búda a na konci príde nečakaný twist. A veruže príde. Problém je v dvoch veciach. Prvá: prvých 90% filmu je neznesiteľných, v lepšom prípade krajne nudných, čudných, nezáživných a o ničom, takže ani najgeniálnejšia pointa sveta by ich, zrejme, spätne nespasila. Druhá: použitá pointa nie je najgeniálnejšia na svete. Od istej chvíle je jasné, že hrdinka má haluze a „interdimenzionálne stretnutia“ (s inak báječne nalíčenými a namaskovanými exotmi) sú obranným mechanizmom jej psychiky voči niečomu fakt príšernému, čo zažila. Proste ruky preč vážení. Ruky preč. ()

Galéria (27)

Reklama

Reklama