Reklama

Reklama

Krvavé zjavenie

  • Česko Krvavé zjevení (viac)
Trailer

Policajný detektív Galban nájde svojho kolegu a blízkeho priateľa Cullena zavraždeného v metre. Pri love na zabijakov Galban nadobudne podozrenie, že jeho partner mohol byť zapojený do obchodovania s drogami a namočený v policajnej korupcii. V priebehu Galbanovho vyšetrovania postupne zavraždia každého, kto Cullena poznal. Čím bližšie sa Galban dostáva k odhaleniu pravdy, tým viac ho Cullenova manželka Janine (Mira Sorvinová) a poručík Galway (Christopher McDonald) presviedčajú, aby pátranie ukončil. Obávajú sa, že najnovšie zistenia ho môžu zdiskreditovať, ak odhalí korupciu na policajnom oddelení. Galbanova jediná stopa je Isabel De La Cruz (Ana de Armasová), mladá Hispánka, ktorá žije podľa svojich vnútorných zákonov. Detektív ju zatiaľ nechce kontaktovať, aby neohrozil jej život. Isabel prežíva mystické stavy pod vplyvom síl, ktoré nepochádzajú z tohto sveta. Tak ako Galban, aj ona sa zaoberá vlastnými démonmi z minulosti, ktoré ju môžu doviezť k poznaniu pravdy. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

SeTTi

SeTTi (hodnotenie, recenzie)

Dyť to je celkem dobrý film. Keanu tu má jen vedlejší roli, tak co od ní lidi čekají? Sice se už od poloviny tak nějak dá odhadnout jaká je pointa, ale Ana to zahrála slušně. 

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnotenie, recenzie)

kkarx

Cítím to podobně, ovšem pro mě i kdyby to nebylo kdo ví jak skvělé to bude zajímavý počin v podobě Reevese protože jakmile si ho už jednou člověk vsugeruje do hlavy jako Neo z Matrixu tak mu v té hlavně stejně napořád zůstane, i když třeba Constantine byl super takže jiná role než Neo je mi u Reevese velice milá, i když popravdě jsem s ním moc těch filmu prozatím neviděl.

kkarx

kkarx (hodnotenie, recenzie)

Nevypadá to úplně blbě, ale byl bych raději kdyby to byla víc detektivka než drama, což nějak nevypadá....

na príspevok reagoval BloodyBeast

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnotenie, recenzie)

Keanu Reeves ve vážné drama roli co by detektiv? hmmmm to nemusí být vůbec špatné, navíc s traileru cítím že Keanu by chtěl nějaké to ocenění v podobě dokonce i Oscara možná :-D

 (hodnotenie, recenzie)

WOW...! To vypadá tak šíííleně nudně...! Prostě= WOW!

Reklama

Reklama