Reklama

Reklama

Krvavé zjavenie

  • Česko Krvavé zjevení (viac)
Trailer

Policajný detektív Galban nájde svojho kolegu a blízkeho priateľa Cullena zavraždeného v metre. Pri love na zabijakov Galban nadobudne podozrenie, že jeho partner mohol byť zapojený do obchodovania s drogami a namočený v policajnej korupcii. V priebehu Galbanovho vyšetrovania postupne zavraždia každého, kto Cullena poznal. Čím bližšie sa Galban dostáva k odhaleniu pravdy, tým viac ho Cullenova manželka Janine (Mira Sorvinová) a poručík Galway (Christopher McDonald) presviedčajú, aby pátranie ukončil. Obávajú sa, že najnovšie zistenia ho môžu zdiskreditovať, ak odhalí korupciu na policajnom oddelení. Galbanova jediná stopa je Isabel De La Cruz (Ana de Armasová), mladá Hispánka, ktorá žije podľa svojich vnútorných zákonov. Detektív ju zatiaľ nechce kontaktovať, aby neohrozil jej život. Isabel prežíva mystické stavy pod vplyvom síl, ktoré nepochádzajú z tohto sveta. Tak ako Galban, aj ona sa zaoberá vlastnými démonmi z minulosti, ktoré ju môžu doviezť k poznaniu pravdy. (TV JOJ)

(viac)

Videá (6)

Trailer

Recenzie (55)

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Keanu si na prezentáciu svojho starnutia vybral nešťastný projekt. Vidieť na tom celom, že štúdio to vzalo režisérovi z rúk a Reevesove „krimi“ scény sa dotočili iba pre komerčné účely. Ale dobre, lebo bez nich by táto pánbožkárska báchorka bola na odpad. Aj keď tak by som ju vlastne ani nepozeral. Proste tu máme 2 biedne filmy v 1 – prvý je otravná, otitulkovaná telenovela s močovkovo nažltlou kamerou, ktorá sa strieda s pozerateľne natočenou krimi, ktorá však nemá hlavu ani pätu a predstavuje len sled nesúrodých scén, kde Keanu sedí v kancli alebo buzeruje černochov. V závere sa tieto 2 utrpenia na minútu pretnú a pokúsia sa to uzavrieť – nie najhoršie, no vôbec nie tak dobre, aby to ešte niečo zachránilo. Dopozeranie je skúškou trpezlivosti. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

No to je teda veledílo. Film o dvou liniích, kriminální a podivně náboženské, které de facto nemají nic společného, pokud nepočítám to, že jsou obě podobně nezáživné. Keanu Reeves asi tušil, že se upsal naprosté hovadině, a podle toho jeho výkon vypadal a tak jediným pozitivem byla Ana de Armas, ale ta to mohla těžko vytrhnout. Ztráta času. 15% ()

Reklama

Acrobat odpad!

všetky recenzie používateľa

Opäť si budem pripadať ako oplan, nedorobok, pokušiteľ, naháňač či niečo také, ale ten bod, hviezda je za Anu de Armas, z ktorej by som urobil asi 700 záberov na prvý krát (pre archívne účely, pre ministerstvo samozrejme). Dobre nasvietená, s fenomenálnym účesom a emotívnym hraním. Ostatné je šok. Nemá význam plávať proti prúdu a tvrdiť, že film je úderný, kvasný, nabitý porciami mysteriózna a serióznej krimi. Ohromná nuda nekončiacich rozmerov, kde dve dejové línie sú úplne nezávislé a nepretnú sa osudovo ako u Innaritua. Krimi v podstate ani nevedie nikam, aspoň tá nábožnosť sa v poslednej 5-10 minútovke mení na rozuzlenie. Ináč slabota, bez hudby, zvuku, strihu, kamery, réžie. Ten si naložil na plecia veľké sústo, ktoré nemohol ustáť. Nevedno odkiaľ všetko prišlo a nevedno kam smeruje. Nútenie, a to silové, kazí radosť z filmu. Všetko bez vysvetlenia, vyšumené do totálneho prázdna. Márna útecha. Ten záblesk dobrej idey tam je, námet nemusel byť zlý, len jeho bezduché spracovanie. Film v položke zabudnutia. (videné 18.04.2016, BDrip) ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Jak udělat film a snažit se co nejvíce zabít jeho potenciál, který na začátku má. Keanu Reeves nám docela zestárnul, ale je celkem fajn, že zase hraje víc. Nevadí mi. Co mi ale vadí, to je tahle slátanina, která chvíli vypadá dobře, chvíli zase jako amatérský film. Tohle se moc nepovedlo. Keanu si ale rozhodně ostudu neutrhnul. ()

Dlubal David 

všetky recenzie používateľa

V podstatě mi Tuax vzal všechna slova z huby, ale i tak napíšu pár vět. ■ Daughter of God je především drama a krimi/detektivní je až na druhém místě, i když to tak zprvu nevypadá. Mám rád filmy, u kterých musí člověk přemýšlet. Tento jím sice je, ale vše je do sebe tak zvláštně zakomponováno a efekt Šestého smyslu sice přijde v tu správnou chvíli, ale poněkud moc rychle a pak je de facto konec, kdyby byl ten konec trošičku více rozveden, tak bych byl spokojen. Na druhou stranu se mi líbilo, že je zde několik alegorií a režisér nechává diváka si utvářet své vlastní konspirace... ■ Trochu jsem s napětím očekával, že se z tohoto filmu vyklube podobná pecka jako Bright, náznaky tu byly. Pak mě napadaly myšlenky na Konec světa, ale i ty byly mylné. ■ Považuju Daughter of God za ztrátu času? Nikoliv! Za zklamání? Bohužel trochu ano. Ještě ani teď nevím, jaké tomuto filmu udělím hodnocení. Podobné dilema jsem řešil po zhlédnutí Inishiêshon rabu. ■ Jednoznačným tahounem celého filmu je Ana Celia de ARMAS. Jako postava i jako herečka. Všichni ostatní jsou upozaděni. V první třetině jsem to vůbec nechápal, ale pak bylo již zcela evidentní, že hlavní postavou celého příběhu je právě Isabel. ■ Chápu, že se mnohým tento film nelíbí a že jim přijde nudný. Mně nudný nepřišel... ◢ ■ ◣ (R) [74/100] ■ (K) [77/100] ■ (V) [66/100] ■ (H) Ana Celia de ARMAS CASO [90/100] ● Keanu Charles REEVES [60/100] ● Sandy TEJADA [55/100] ● Mira Katherine SORVINO [49/100] ● Jeanette DILONE [52/100] ■ (♫) [60/100] ■ (E) End of Days (1999) ● Bright (2017) ● Street Kings (2008) ● HomeSick (2015) ● Stigmata (1999) ● The Sixth Sense (1999) ● Tiempo sin aire (2015) ● Inishiêshon rabu (2015) ● Training Day (2001) ● Keane (2004) ● The Accused (1988) ● Without Name (2016) ● Paha maa (2005) ● Safe Haven (2013) ● Min så kallade pappa (2014) ● Reprise (2006) ● Blind (2014) ■ (Č) 1 ■ (P) [Středa, 30-V-2018; 19:50] [1080p] ϿϾ [PZ-cz] [71/100] ■ (CSFD) TuaxCybersilvest(C) [71/100] ()

Galéria (27)

Reklama

Reklama